Lidt fadølshaner

Mangler du et fadølsanlæg til dit næste arrangement?

 

Dette indlæg er sponsoreret

 

Der er intet som en kold fadøl i solen. Står du i en situation, hvor du skal afholde en form for fest, kan du med fordel overveje at leje et fadølsanlæg. Der er noget særligt over at få skænket en kold fadøl til en fest frem for eksempelvis at få serveret øl på dåse eller i flaske. Hvis et fadølsanlæg lyder fristende for dig, kan du med fordel tage et kig på hjemmesiden til Skafte Øl & Vand, som er leverandør af fadøl, vand, øl og sodavand. 

 

Lej et fadølsanlæg

Skafte Øl & Vand har siden 1985 udlejet fadølsanlæg. Dengang startede de med at have ni haner til udlejning, og i dag har de mere end 200 haner på lager, som de kan udleje til deres kunder. Dette betyder, at de både kan klare store og små arrangementer. Når du bestiller et fadølsanlæg hos Skafte Øl & Vand, følger der et køleanlæg og kulsyre med, således at du er klar fra start. Hvis du ønsker en forholdsvis billig løsning, kan du blot vælge at bestille en enkelt hane, som skal monteres på dit eget bord. Afholder du et lidt større arrangement, men stadig gerne vil benytte dig af en billigere pris, kan du også vælge at leje en dobbelt-hane. Når du lejer en dobbelthane, skal du stadig montere hanen på dit eget bord, og der følger naturligvis stadig køleanlæg og kulsyre med. Dertil får du glæde af, at du kan servere flere fadøl hurtigere.

 

Fadølsanlæg til større arrangementer 

Hvis du skal afholde et større arrangement for flere mennesker, kan du også med fordel vælge en lidt dyrere løsning. Dette indebærer, at du lejer en samlet fuld pakke, som betyder, at du ikke blot lejer et fadølsanlæg, men også lejer en bar i én løsning. Hvis du ønsker at benytte dig af dette tilbud, kan du også frit bestemme, om du vil leje en enkelt hane eller to eller tre haner. Det afhænger af, hvad du ønsker, og hvad dit behov er. 

 

Skal du i stedet leje fadølsanlæg til meget store arrangementer såsom eksempelvis festivaler osv., kan de også fikse dette. Til sådan et arrangement kan de tilbyde, at du kan leje en stilladsbar eller en stor udtrækningsvogn med anhængertræk. Dette indebærer, at du har hele fire haner til rådighed til dine gæster samt overdækning, således at gæsterne kan få lov til at nyde deres fadøl i tørvejr. 

Søger du en tysk ølbar i Aarhus, så tjek her:

Lej et fadølsanlæg gennem skafte.dk

Hvis du er interesseret i at leje et fadølsanlæg til dit kommende arrangement, kan du med fordel klikke ind på skafte.dk og undersøge dine forskellige muligheder nærmere. 

Se hvad Gröd har at byde på her: