Die kleine Bierstube

Frederiksgade 75 , 8000 Aarhus C 86 13 67 64

Essen und Trinken hält Leib und Seele zusammen! Sådan lyder det hos Die kleine Bierstube, der er beliggende i Frederiksgade. I krostuen er den tyske ølkultur forenet med den danske hygge. Her kommer alle typer af mennesker for at nyde en skummende fadøl. Du finder et stort udvalg af tyske øl, hvori beværtningen er specialister. Melder sulten sig, er der småretter og ægte tyske serveringer. 

 

Maden

Til god øl hører sig god mad. Det er gedigne retter, der serveres. Hver onsdag er der en traditionel tysk anretning som gullasch, hackbraten, kohlrouladen, schweinebraten eller linsensuppe.

 

Derudover er der altid friskbagt Brezel, madkurve med emmentaler, pølser, hjemmelavet fedt og brød eller snacks. Lørdag er det frokosten med et par gode pølser, ligesom rigtige tyskere ville ønske den. Udenfor køkkenets åbningstid er der chips- eller snackkurve med pølser og ost.

 

Bier vom Fass

Den tyske Bierstube sætter en ære i at præsentere et bredt udvalg af de bedste tyske øl. Sortimentet skifter løbende. Der er ni fadølshaner med pilsner, hvedeøl, schwarzbier og kellerbier. Om foråret kommer bockøllene frem, mens de lettere øl som Helles hører sommeren til. Størrelserne på øllene varierer, og det karakteristiske ”Mass” (literkruset), er selvfølgelig en mulighed på den tyske bar. 

 

Gemütlichkeit med stort G

Die kleine Bierstube er en autentisk hyggelig krostue, hvor der er kælet for detaljen. Betjeningen taler tysk og er klædt i de sydtyske lederhosen eller dirndl (den klassiske bayerske kjoledragt). Musikken er selvfølgelig tysk. Rundt ved bordene spilles terning, bagerst i baren står grupper og spiller dart, mens der også konkurreres i at slå søm i. Af og til er der quizaftener, livemusik, sport på storskærm samt ølsmagninger. Udenfor findes en overdækket gårdhave, hvor der tit er trængsel, når solen skinner. 

 

Prisniveau

Her kan du blive mæt for under 100 kr. En stor portion af de tyske retter koster mellem 69 til 99 kr. De store frokostserveringer koster mellem 105 og 235 kr..

 

Selskaber

Er I flere samlet, har Die Kleine Bierstube Den enkle frokost med osteplatte, pølseplatte, smør, hjemmelavet krydderfedt, brødkurv med Brezeln. Er sulten større, er Den lidt større frokost eller Den helt store frokost en mulighed. Hvis du søger andre og større lokaler i samme gade, så tjek eventuel Oops ud her:

 

LÆS OGSÅ:

Her finder man en prisvenlig sandwichbar i Ceresbyen

På Store Torv ligger den populære natklub Bernhardt

 

Senest opdateret: 09/02/2023 09:02