Indgangen til Nach2Go

Husker du Nach2Go i Frederiksgade?

 

I Frederiksgade, blandt gadens liv, lå Nach2Go, en enestående etablering dedikeret til kunsten at lave nachos. Dette særlige sted havde etableret sig som en sand oase for nachos-entusiaster, men desværre måtte det lukke i 2023, et resultat af en skuffende mangel på kunder. 

 

Til trods for sin korte eksistens, havde Nach2Go formået at gøre et varigt indtryk hos de lokal nachoselskere, ikke mindst på grund af deres lidt specielle tilgang til fastfood: minimal snak, et nøje udvalgt menukort og en ubøjelig dedikation til kvalitet. Der var ikke meget af maden som var hjemmelavet, og den var yderst enkel – især hvis man havde fået noget alkohol at drikke. 

 

Maden 

Nach2Go’s tilgang til nachos var langt fra traditionel. De bevægede sig væk fra de autentiske mexicanske versioner, til fordel for deres egen signaturvariation. De valgte majschips som basis, en ingrediens der var både velkendt og elsket af deres klientel. Dette var den urokkelige kerne i deres identitet.

 

En en af deres nachosretter hos Nach2Go

 

Madoplevelsen hos Nach2Go var en rejse ind i ukomplicerede, men yderst tilfredsstillende smagslandskaber. De grundlæggende sprøde nachos-chips, som kunne købes i enhver dagligvarebutik, blev omdannet til noget ekstraordinært med tilføjelsen af smeltet ost, guacamole og en krydret, hjemmelavet salsa. De grundlæggende elementer dannede grundlaget for en madoplevelse, der var både enkel og mættende. Om den var specielt god kan nok diskuteres. 

 

Nachos fra Nach2Go i Aarhus

 

Udover de grundlæggende nachos, præsenterede Nach2Go et menukort, der omfattede hele tre hovedvarianter. To af dem indeholdt en generøs portion af henholdsvis pulled beef og kylling sammen med ost, mens en tredje variant var en ren ostebaseret version. For dem, der ønskede en ekstra krydret note, var jalapenos tilgængelige som tilføjelse uden ekstra pris.

 

Toppings er vigtigt

Nach2Go stoppede dog ikke der. De introducerede også mere utraditionelle toppings, såsom kyllinge- og oksekebab. Selvom disse valg afviger markant fra klassiske mexicanske nachos og måske ville hæve øjenbrynene hos nachos-purister, vandt de hurtigt de få stamkunders hjerter. Specielt var deres kebab-nachos en favorit blandt dem, der søgte trøst i maden efter en lang aften, eller som bare ønskede noget lækkert at akkompagnere en eller flere kolde øl.

 

For dem med en ekstra hang til dekadence, tilbød Nach2Go bacon som et fristende tilkøb for en beskeden merpris på 8 kroner. Dette viste sig at være en populær tilføjelse, der supplerede de allerede robuste smage.

 

Men lidt at drikke

På drikkefronten var udvalget hos Nach2Go mere begrænset. De tilbød et sortiment af sodavand fra velkendte industriproducenter, men bemærkelsesværdigt nok var der ingen øl på menuen. Dette valg stod i skarp kontrast til kundernes forventninger, da mange anså øl for at være den perfekte ledsager til nachos.

 

Atmosfæren

Stedets indretning var enkel og funktionel. Lokaliteterne var små, og der var bevidst valgt ikke at inkludere siddepladser indendørs for at maksimere effektiviteten og understrege deres fokus på takeaway. Når vejret var mildt, kunne kunderne nyde deres snacks ved nogle få borde og stole udenfor, en improviseret løsning der tilføjede et strejf af charme.

 

Nach2Go i Frederiksgade

 

Prisniveau

Prismæssigt befandt Nach2Go sig i et relativt overkommeligt segment. De fire varianter med kød blev sat til 59 kroner, mens den rene osteversion blev tilbudt til 49 kroner. Disse priser afspejlede en balance mellem kvalitet og omkostninger. Derfor den yderst lave pris. 

 

Nach2Go i Frederiksgade