Der er altid en Belli menu med 3 retter. Her vælges mellem to forretter, hovedretter og desserter. Den kan laves vegetarisk. Til Brasserie menuen sammensætter køkkenet en treretters menu, hvor de lader sig inspirere af dagens friske råvarer. Klassikeren, der går igen til frokost og aften, er boeuf bourguignon. Rødvinsmarineret og braiseret oksekød, som serveres med kartoffelmos og rødvinssauce.
Frokostretterne består af kolde og varme retter som sandwich, løgsuppe og stjerneskud samt frokostanretningen Belli classic. En tallerkenanrettet brunch er også på menukortet.
Prisniveau
Brasserie Belli har det princip, at gæsten skal have ordentligt og hjemmelavet mad til en pris, som ikke ruinerer dem, og som man kan blive mæt af. Frokostretterne starter ved 70 kr. for en ret. Til aften kan du få tre retter for 280 kr. eller hovedretter fra 160 kr. Brasserie menuen står til 340 kr..
Stemningen
Brasserie Belli går ind under huden og minder om et fransk brasserie i Paris. Man føler sig godt tilpas, og der er en behagelig og varm atmosfære samt en imødekommende betjening. Der er roligt og ingen musik. I sommerperioden er der borde udenfor. Indretningen er cirkusinspireret med cirkusplakater, billeder og kostumer fra tiden i Cirkus Belli.
Vin/drikke
Der er et beskedent udvalg af vine samt øl, sodavand og kaffe. Vinene er ikke kun franske, selvom det er et brasserie. Belli holder et relativ fornuftig prisniveau på deres vine.