Carlton

Rosensgade 23, 8000 Aarhus C 86 20 21 22

En af de smukkeste og mest klassiske restauranter i Aarhus er Carlton. Carlton ligger på Pustervig, som er torvet i Latinerkvarteret. Det er en lille og hyggelig plads, som samler fire gader. Her er altid mange mennesker, og det er “indgangen” til byens smukkeste kvarter. 

 

Maden hos Carlton 

Menukortet er pæn stort og ikke mindst klassisk. Det er ærkefransk. Både til frokost og aften er der noget for kødspiseren og noget for fisk- og skaldyrelskeren. Til frokost er det retter som tatar, jomfruhummer, pariserbøf, foie gras-terrine, en god boeuf og moules marinieres, bare for at nævne nogle eksempler. Til aften er der ribeye, østers, hummer, dagens fisk, snegle, dagens pasta, et hav af oste, og den klassiske Carlton-burger er også på menukortet. 

 

Stemningen

Carlton er indbegrebet er god og tidløs stil. Restauranten er hyggelig indrettet, baren er en af de flotteste i Aarhus, og er som taget ud af en gammel klassisk café i 20’ernes Paris. Bordene er dækket med hvide duge og levende lys. De gamle brosten ude foran restauranten giver den rette stemning. Du føler ikke, du sidder i Aarhus, men derimod på en af de gamle parisiske fortovscaféer. Betjeningen er velklædte med hvid skjorte og butterfly. Der er masser af pladser ude på torvet, Pustervig. Der er både sol og skygge.

Senest opdateret: 29/08/2022 09:08