Chicken King & Juice

Tordenskjoldsgade 23, 8200 Aarhus N 86 10 80 00

I 2012 slog Chicken King & Juice dørene op for deres café i Tordenskjoldsgade på Trøjborg. Missionen var god mad i et snuptag til fornuftige priser og lige til at tage med. Kvaliteten af produkterne vægtes relativ højt og passer rigtig godt til prisniveauet. Marinerede kyllinger på gasgrill er omdrejningspunktet

 

Maden hos Chicken King & Juice

Udvalget består af grillede kyllinger, sandwiches, salater og pita. Der er tre sandwiches at vælge mellem. The Classic, The Bacon og Crispy Chicken. Alle er med kylling, tomat og spinat mix. Derfra adskiller de sig. Sandwichbrødet er friskbagt fra den lokale bager. Det er i en luftig kvalitet. Pitaerne er med salat, tomat, løg og agurk. Dertil vælger du kød og hjemmelavet dressing. 

 

Pulled eller crispy kylling?

Salaterne kommer i en lille portion med tre slags grønt eller en stor med 5 slags. Dertil kan vælges kød i form pulled eller crispy kylling. Dressingerne er hjemmelavede og findes i fire varianter: Chili, basilikum pesto, hvidløg og creme fraiche.

 

Grillstegte kyllinger

Den grillstegte kylling er populære. Den fås som hel eller halv og også som menu bestående af grill kylling, fritter, hvidløgs aioli/dijon dressing og coleslaw.

 

Drikkevarer

Til at slukke tørsten er friskpresset juice og blendede shakes. Juicerne er lavet på friske råvarer. Der er den klassiske juice med æble, banan og  jordbær og den spændende Immune Boost Juice med æble, citron, ananas, ingefær og spinat. Der er også tre milkshakes. Heriblandt Berry Shake med blåbær, jordbær, banan og vaniljemælk. Almindelige sodavand er også en mulighed. 

 

Stemningen

Der er en god stemning hos Chicken King & Juice. Den farverige og frisk salat fanger synet, når du træder ind. Det er indbydende. Betjeningen er venlig og omhyggelig omkring maden og juicerne. Det er et takeawaysted, men udenfor er der et par stole, hvor du kan nyde din mad. 

 

Senest opdateret: 09/04/2022 12:04