DiningSix Catering

Silkeborgvej 41D, 8000 Aarhus C 69 15 69 82

 

DiningSix er en aarhusiansk virksomhed med mad i centrum. De står bag restauranterne KöD, Basso, Klokken, Keyser Social og Feed Bistro. Hos KöD kan du glæde dig til saftige bøffer og gode vine. Basso byder på italiensk social dining, mens du på Klokken kan glæde dig til traditionel dansk mad. Keyser Social inviterer på kreativ asiatisk fusionsmad. Hos DiningSix har de samlet det bedste fra restauranterne i en afdeling for sig. 

 

Tager catering eller mad ud af huset seriøst

Men DiningSix er ikke kun restauranter for spiseglade gæster. Det er også mad ud af huset, mad til døren og catering i både København og Aarhus. DiningSix kan stå for din fest, uanset om der er tale om barnedåb, firmafest, julefrokost, sommerfest, italiensk buffet etc. Således satses der markant på segmentet ”mad ud af huset” med DiningSix Catering som selvstændig afdeling i både Aarhus og København. 

 

Valgmulighederne er mange

Du bestiller nemt og enkelt på deres website www.diningsix.dk og vælger selv, om du vil have maden leveret, eller om du ønsker selv at afhente den. Den varme mad pakkes pænt ind i store, tætte varmebokse, så maden holder sig frisk, varm og lækker, indtil den skal serveres. Brødet er selvfølgelig friskbagt, og det mad, som skal være koldt, kommer i kølekasser. 

 

Prisniveau

Skal I holde barnedåb, fødselsdag, firmafest, reception, julefrokost eller blot en familiekomsammen? DiningSix har et bredt udvalg af cateringmuligheder, og du kan bestille menuer helt ned til under 180 kr. pr. kuvert. I den mere luksuriøse ende finder du for eksempel KöD-menuen samt den italienske buffet, der byder på klassiske elementer fra Restaurant Basso. Så uanset om du er til traditionelt, simpelt eller luksus, har DiningSix helt sikkert den rigtige menu for jer. 

 

Det eneste, du skal gøre, er at vælge jeres foretrukne menu, finde ud af antal menuer og ellers læne jer tilbage. Når I bestiller mad fra DiningSix, kan I vælge menuer, hvor al maden kommer anrettet og klar til servering ved modtagelsen. Det betyder, at I ikke behøver bekymre jer om tilberedning og stegetider, men i stedet kan bruge tiden sammen.

 

Senest opdateret: 10/03/2024 11:03