Kaløvig Badehotel

Åstrup Strandvej 68 A, 8541 Skødstrup 39 39 02 60

Lidt nord for Aarhus ligger den hyggelige, Kaløvig Bådehavn. Den er velkendt af sejlere, men i de seneste år også af andre på grund af deres restaurant, som reelt er et brasserie. Men navnet er Kaløvig Badehotel. Det er nyt, og det er et lidt anderledes hotel end det, man eksempelvis ser i tv-serien, Badehotellet. Det er et nyere et af slagsen, man oplever i Kalø. De gule træbygninger har sin charme, og udsigten er ganske enkelt fremragende. 

 

Brasseriet ligger med udsigt til Mols, har stor terrasse i solsiden og masser af sejlbåde at se på. Stemningen er maritimt med stort M, og der er ro, hvilket man ikke kan sige om havnene i Aarhus. 

 

Maden 

Fisk og skaldyr er der altid i en eller anden form på menukortet. Til frokost er plateauet eller skaldyrsfadet det store hit. Det skal bestilles af to personer og koster 249 kr. pr. person for det store. Der er også et lille skaldyrsfad, som koster små 150 kr. person.

 

Ellers kan der nævnes østers, caviar, hjemmelavede fiskefrikadeller, rejemad, stjerneskud, hummerbisque, moules frites, stegt rødspætte og dagens friskfangede fisk.

 

Selvom fisk og skaldyr er oplagt her, så er der også et stort udvalg af kødretter på menukortet. Her kan nævnes Badehotellets burger, tatar af Himmerlandskvæg, pariserbøf, roastbeef med kold kartoffelsalat, store tarteletter, cæsar salat og rib eye med håndrørt bearnaise, salat og pomfritter. 

 

Kaløvig Badehotel er et brasserie, hvor maden og betjeningen holder et stabilt og højt niveau. 

 

Stemning

Det er sjældent, at nye badehoteller opstår, og Kaløvig Badehotel er ikke et gammelt et af slagsen. Sådan er det, men der er en skøn maritim stemning. Indretningen er moderne, og der er masser af lys. Den gode stil gennemsyrer lokalerne. Ja, der er flere af dem. Terrassen ud mod bugten og havnen er kæmpestor, og her er sol stort set hele dagen. En oase at opholde sig på, når vejret er godt. 

Kender du Gartnergården, som ligger relativ tæt på Kaløvig?

Her finde du flere restauranter i Aarhus

Senest opdateret: 23/02/2023 06:02