Koc Kebab
Den gamle kiosk, og senere pølsebod, i Åbyhøj huser i dag Koc Kebab. Der var i mange år betalingstoiletter i kælderen. Den tid er ovre. I dag står den på rullekebab og pizza. Stedet er småt, og det fungerer kun som takeaway, med mindre du vil sidde på den gamle bænk og spise din mad.
Stedet er hyggeligt, og Åbyhøj Torv er en sjælden oase. Bygningen har stået der i rigtig mange år og ligner sig selv. Den hører til på torvet, og flere ser den som et vartegn i Åbyhøj. Koc Kebab er pænt velbesøgt, og det er især stamkunderne den lever godt af.
Maden
Kebab, pita, salat og pizza er, hvad der er på menukortet hos Koc Kebab i Åbyhøj. Det er deres kebab (ruller), som Koc er kendt for. Pitaerne er kommet til senere. Det samme med salaterne.
Brødet er den færdigkøbte slags. Pitabrødene er de velkendte Jacobs pitabrød. De varmer dem kun. Dressingen er heller ikke hjemmelavet, men de laver selv deres spyd med kød. Det er krydderierne i deres kød, som skiller sig ud fra kollegerne. Kødet bliver ikke skåret direkte fra spyddet, men kommer fra en gryde, som holder det varmt.
Salaten er den typiske iceberg, som rigtig mange bruger. Pizzaerne er ikke italienske i stilen. Der er pænt med dej i dem, og der er godt med toppings på. De mætter i den grad, så hvis du er grovsulten, så er det her stedet.
Salaterne er lige ud ad landevejen, og her kan man vælge en plain, eller en med skinke, tun eller kylling.
Priserne
De afspejler fint kvaliteten af maden. Det er på ingen måde dyrt at spise hos Koc Kebab, og man bliver godt mæt. Priserne er lave, hvis man sammenligner med lignende steder i Aarhus.
En rullekebab koster 50 kr., mens en pita står til 40 kr.. En salat koster 40 kr., mens pizzaer koster mellem 60 og 75 kr.. Det er ikke dyrt, og prisniveauet afspejler kvaliteten af maden.
Betjeningen er flink, og der er et pænt tempo på dem. Man kan kun betale med kontanter eller MobilePay hos Koc Kebab.
LÆS OGSÅ:
Hvis du er til dansk mad i Åbyhøj, så tjek lige Guldtoppen ud her
Andalus Shawarma på Silkeborgvej i Åbyhøj