Åben nu
Lukker om 7t 53m

Andalus Shawarma

Silkeborgvej 247, 8230 Åbyhøj 42 30 44 19

Åbningstider

  • Åben nu Lukker kl. 19:00
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

april åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
1.
10:30 - 19:00
2.
10:30 - 19:00
3.
10:30 - 19:00
4.
10:30 - 19:00
5.
10:30 - 19:00
6.
Lukket
7.
Lukket
8.
10:30 - 19:00
9.
10:30 - 19:00
10.
10:30 - 19:00
11.
10:30 - 19:00
12.
10:30 - 19:00
13.
Lukket
14.
Lukket
15.
10:30 - 19:00
16.
10:30 - 19:00
17.
10:30 - 19:00
18.
10:30 - 19:00
19.
10:30 - 19:00
20.
Lukket
21.
Lukket
22.
10:30 - 19:00
23.
10:30 - 19:00
24.
10:30 - 19:00
25.
10:30 - 19:00
26.
10:30 - 19:00
27.
Lukket
28.
Lukket
29.
10:30 - 19:00
30.
10:30 - 19:00
1.
10:30 - 19:00
2.
10:30 - 19:00
3.
10:30 - 19:00
4.
Lukket
5.
Lukket

 

På Silkeborgvej i Åbyhøj ligger Andalus Shawarma. De gør ikke meget væsen ud af sig. De sociale medier er de ikke på, ej heller en hjemmeside har de. Men det behøver de måske heller ikke, for kunderne kender Andalus og kommer igen. Der er ikke meget nytænkning over spisestedet, men de laver det, som de selv mener, de er gode til. 

 

Andalus Shawarma kort fortalt:

– Ligger midt i Åbyhøj

– Lille menukort – ikke meget at vælge i mellem 

– Ruller og shawarma skåret i skiver og oplagt til at dele

– Priser fra 65 kr.

– Fine priser i forhold til mængden af mad

– Ingen udbringning 

– Gratis parkeringspladser 

– Ingen website

 

Maden 

Det er arabisk mad, vi har med at gøre, men med twist. Serveringerne er flotte og appetitlige. Råvarerne er lidt specielle på flere måder. Ikke alt er hjemmelavet her, men alligevel formår de at få en god smag i deres mad. 

 

Konceptet er ruller med kebab, kylling og falafel eller en mix tilsat pomfritter. Det må siges at være et stramt koncept, men hellere det end et alenlangt menukort. 

 

Rullerne bliver skåret ud i stykker, så man kan spise dem med fingrene og dyppe stykkerne i aioli. Typisk er der fire stykker i rullen. På siden er saltet/syltet agurker og tomater. 

 

Meningen er ikke at spise rullen, som man typisk gør med shawarma. Helst med fingrene eller kniv og gaffel. Ret skal være ret; det ser også meget mere indbydende ud på et træbræt end en rulle pakket ind i papir eller stanniol. 

 

Atmosfæren

Man kan sidde ned og spise sin mad. Det er der en del, som gør. Maden er skabt til at spise varm, så hvis man skal alt for langt med den, så bliver det noget andet og sjældent godt. Betjeningen er yderst venlig og gæstfri. De tager sig tid til gæsterne, hvilket man ikke ser så ofte på spisesteder i det prisleje. Lokalet er gult, og der er ikke gjort meget ud af det. Men man kommer jo også for at spise, fortalte en af kunderne, som vi sad og snakkede med om, hvorfor han kom her.

 

Prisniveau

Det er lavt. Om det er huslejen, der holder priserne nede, ved vi ikke, men man får god mad for sine penge hos Andalus. Rullerne koster 65 kr., mens en menu med pommes frites og sodavand koster 100 kr.. Det er for alvor gode priser, da stedet også fungerer som en restaurant, dog uden alkohol. 

 

Oplagt til hele familien

Maden bliver serveret på et stort træbræt. Hvis man er flere, er det oplagt at bestille flere ruller og dele dem. Hvis man gør det, får man et af de store træfade, og man kan smage lidt af det hele. Drikkevarerne er de typiske sodavand, hvilket åbenbart er det, kunderne her vil have. Alkohol er der ikke, selvom en øl vil være perfekt til deres mad.

 

Let at parkere

Hvis man er i bil, så fortvivl ikke. Der er masser af parkeringspladser på torvet overfor eller på vejene nedenfor Silkeborgvej. Det gør det så meget nemmere at hente sin takeaway selv. At få sin mad bragt ud er sjældent vellykket. Udover det koster det ofte kassen hos de store udbringningstjenester.

 

LÆS OGSÅ:

Shawarma City i Åbyhøj

 

Senest opdateret: 20/02/2024 11:02