Lukket nu
Åben om 2t 13m

Köd ved åen

Åboulevarden 23, 8000 Aarhus C +45 38 41 6050

Åbningstider

  • Lukket Åbent 17:00 - 22:00
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

marts åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
26.
17:00 - 20:00
27.
17:00 - 21:00
28.
17:00 - 21:00
29.
17:00 - 22:00
1.
17:00 - 22:00
2.
17:00 - 22:00
3.
17:00 - 20:00
4.
17:00 - 20:00
5.
17:00 - 21:00
6.
17:00 - 21:00
7.
17:00 - 22:00
8.
17:00 - 22:00
9.
17:00 - 22:00
10.
17:00 - 20:00
11.
17:00 - 20:00
12.
17:00 - 21:00
13.
17:00 - 21:00
14.
17:00 - 22:00
15.
17:00 - 22:00
16.
17:00 - 22:00
17.
17:00 - 20:00
18.
17:00 - 20:00
19.
17:00 - 21:00
20.
17:00 - 21:00
21.
17:00 - 22:00
22.
17:00 - 22:00
23.
17:00 - 22:00
24.
17:00 - 20:00
25.
17:00 - 20:00
26.
17:00 - 21:00
27.
17:00 - 21:00
28.
17:00 - 22:00
29.
17:00 - 22:00
30.
17:00 - 22:00
31.
17:00 - 20:00

 

KöD er navnet på en af de sikre og gode steak-restauranter i Aarhus. KöD ligger ved åen, og gør ikke meget væsen af selv. Den er lidt gemt, men er en utrolig hyggelig oase, som man vender tilbage til igen og igen. Maden er god, og de ved noget om det, de laver.

 

Kvaliteten af kødet er højt, og de kan stege en bøf til perfektion. Der er meget kvæg at vælge mellem, men ikke kun. Der er også fisk, skaldyr, kylling, Iberico svinekød og vegetarretter. Med andre ord er det en moderne steakrestaurant, som kan meget mere end blot at grille et stykke kød.

 

KöD i Aarhus holder sig nogle fornuftige priser, og er blandt de absolut bedste steak-restauranter i Aarhus. 

 

Maden hos KöD

Alt er hjemmelavet hos Köd. Steaks og kødet fylder en del på menukortet, selvfølgelig kan man fristes til at sige. Der er også grønne retter til vegetarerne, og hvis du er pescetar, så er der også fisk og skaldyr. Men kødet er omdrejningspunktet, og her er der en del at vælge imellem. 

 

Forretterne byder bl.a. på hjemmelavet ravioli med jomfruhummerhaler, urteolie og en jomfruhummersauce eller KöDs egen tatar – som i øvrigt fås både som forret og hovedret.

 

Af hovedretter kan der nævnes 350 gram ribeye fra amerikansk Anguskvæg eller en 300 gram New York Strip fra amerikansk kvæg. Er man til en klassisk fransk udskæring, er der en 450 gram Chateaubriand fra dansk herefordkvæg.

 

Det bedste kød, der kan opdrives, er også hos KöD i Aarhus, Wagyu Striploin importeret fra Japan. Den er altid på menukortet og er en oplevelse. Prisen er 545 kr. for kødet, men det er ikke en voldsom høj pris på noget af verdens bedste kød. Af svinekød kan nævnes sortfodsgris, Iberico fra Spanien.

 

Vil man helt undgå kød, er der en vegetarsteak med saltbagt knoldselleri og rygeost, solbærvinaigrette plus Vesterhavsost

 

Prisniveau

I forhold til det niveau som KöD i Aarhus ligger på, er prisen helt og aldeles fornuftig. Der er kød i mange udskæringer, og det gør, man kan spise for relativt små penge, og man kan give den mere gas med de store og dyrere udskæringer. Udover det, så skal deres Sunday roast nævnes. 

 

Sunday roast ad libitum er en tradition, som KöD i Aarhus kører hver eneste søndag. Sunday roast ad libitum koster 225 kr.. Her er det kød, du kan spise, et pænt udvalg af sides, salater og den hjemmelavede og håndpisket bearnaise. Det er et hit, og restauranten er ofte helt fyldt. Maden er genial til søndagsmiddagen eller som en luksus omgang tømmermændsmad.

 

Senest opdateret: 21/02/2024 11:02