Malling Kro

Stationspladsen 2, 8340 Malling 86 93 10 25

Malling Kro, der er beliggende på Stationspladsen i Malling, har altid været kendt for sin hjertevarme, gode mad- og vinoplevelser samt en rigtig god betjening. Det er en uhøjtidelig kro, restaurant og hotel, der ligger blot 36 minutters kørsel med letbanen fra Aarhus banegård. Rune og Tina Aaby overtog i 2020 Malling Kro og har restaureret kroen, så den fremstår topflot. Her er fokus på kvalitet, komfort og hygge. Rune Aaby er garvet i faget og driver også Restaurant Skovmøllen i Marselisborgskovene. 

 

Maden

Maden er lavet fra bunden i højeste kvalitet. De benytter lokale leverandører, så vidt det er muligt. Det er simple kompositioner, hvor de enkelte elementer kommer til sin ret.  

 

Frokostmenuen på kroen er let at overskue. Her er Kroens stjerneskud med smørstegt fladfisk, pocheret vesterhavsfisk, håndpillede rejer, citrus, aioli og fennikel eller Kroens hønsesalat på smørristet brød og med stegte svampe, syltede løg, peberrod og pancetta. Om aftenen går flere retter igen som Kroens Jägerschnitzel med dobbelt brunet smør, stegte kartofler og svampe eller kun som aftenmenu entrecote med peber sauce og pommes. 

Der er også den 3 eller 5-retters sæsonmenu inkl. velkomsdrink, snacks og vinmenu.

 

Vin/drikke

Vinsamlingen på Malling Kro er unik og kendt vidt og bredt. De tidligere ejere Rico og Tina har gennem mange år opbygget en vinsamling, der rummer nogle af verdens bedste vine. Her har du mulighed for at smage forskellige vine i årgange, som du ikke engang troede fandtes, både på glas og flaske. Det er også muligt at tage plads i vinkælderen. 

 

Prisniveau

Kommer man udenfor Aarhus, får man ofte mere for pengene. Sådan er det også hos Malling Kro. Her er kvalitet og gode, lokale råvarer, der er til at betale. Kroens jägerschnitzel er billigste hovedret og koster 215 kr., stjerneskudet står til 225 kr., mens den dyreste aftenret, som er entrecote står til 350 kr.. Går du all in på 5 retter med velkomstdrink, snacks og vinmenu ryger prisen op på 1.245 kr..

 

Senest opdateret: 25/11/2022 10:11