MIB – SPISERIET8000

Mariane Thomsens Gade 4B, 8000 Aarhus C 20 36 77 88

MIB – SPISERIET8000 er en veletableret spiller på det aarhusianske marked for frokostordninger og er en del af MIB-koncernen. MIB er forkortelsen for Martin Ib. De driver både restauranter, deli, catering og bagerier i Aarhus og omegn foruden frokostordninger. Martin Ib fik idéen for mange år siden, da han så, behovet for mere moderne og hjemmelavede frokostordninger var der. Det blev startskuddet til SPISERIET8000, som i dag er en af de store spillere på markedet. 

 

Frokosten 

Spiseriet8000 gør sig i frokostbuffet. Det er konceptet, men det er fleksibelt på en måde, som både gavner miljøet og firmaernes udgifter. 

 

 

En frokost kan f.eks være koldhævet surdejsbrød fra MIBs eget bageri. Der er altid mindst to slags pålæg med afstemt garniture. I den lune eller varme afdeling er der dagens ret med tilbehør. Ellers er der altid to varierende og spændende salater med sæsonens grønt. To gange om ugen er der oste med tilbehør. Hver onsdag er der kage fra MIBbagværk, som er Martin Ibs konditori. 

 

Hvis virksomheden eller blot nogle af medarbejdere har særlige ønsker til deres frokost såsom vegetarisk, vegansk eller gluten- og laktosefri frokost, så laver Spiseriet8000 også det. 

 

 

Alle kan være med

Et af de spørgsmål, man ret ofte hører, når talen falder på frokostordninger, er, hvor mange skal vi være, for det kan betale sig. Det er et oplagt spørgsmål, og de fleste har også et minimumsantal. Men det har de ikke hos Spiseriet8000. Ingen minimumskuverter og sikkert heller ingen maksimum. I dag leverer Spiseriet8000 frokost til over 3.000 medarbejdere i aarhusianske virksomheder. Dog er det ikke kun i Aarhus, men også i oplandet til Aarhus.

 

 

Online tilpasning

I de fleste virksomheder er antallet af medarbejdere til dagens frokost svingende. Nogle mere end andre. Men da man betaler per person, betyder det noget økonomisk for en virksomhed, hvor mange der spiser med til dagens frokost. Frokostordningen kan nemt tilpasses online og kan redigeres i antallet af kuverter fra dag til dag. Det gør, at kunderne får den rette mængde mad og derved mindsker madspildet.

 

 

Udbringning af frokosten er en selvfølge, og det foregår efter en nøje planlagt liste og rute. Selve logistikken er afgørende for, om en frokostordning lykkes. Det ved de hos MIB og sætter en ære i præcision, og at maden er fremme på det aftalte tidspunkt. 

 

Mere end en frokostordning

SPISERIET8000 tilbyder også forplejning til virksomheder. Det kan være mødeforplejning, kager, smørrebrød til møder, frugt og frugtordninger, tapas, sandwich, pindemadder, brød osv. Her gælder det sammen som ved frokostordningen; man kan tilpasse sin bestilling indtil dagen før. 

 

Senest opdateret: 04/12/2022 07:12