SushiArt i Viby

Skanderborgvej 181 B , 8260 Viby 53 72 50 06

SushiArt var tidligere kendt som sushikæde SushiMania med filialer rundt om i Jylland. Sådan er det ikke mere. Nu hedder afdelingerne i Aarhus SushiArt, men de holder fast i konceptet pick n mix. I Aarhus er der tre SushiArt forretninger. En i Bruuns Galleri, en i Risskov og den her som ligger i Viby. 

 

Maden

Sushien er frisklavet hos SushiArt . Det er en selvfølge. Konceptet er enkelt og til at forstå. Der vælges mellem fire kategorier orange, blå, gul eller grøn, der hver især står for et bestemt prisniveau. Hos SushiArt kan du selv blande din sushi. Pick’n’Mix består af maki og nigiri-stykker. Her er bl.a. laks, tun, kylling, avocado, crispy tempura, og vegetariske. 

 

Bokse

SushiArt har også lavet bokse i forskellige størrelser. Så slipper du for at vælge, men blot overveje, hvor stor sulten er, og hvor mange stykker der skal købes. Boksene går fra 12 til 90 stykker. 

 

Sides

Skal der lidt mere til, har de hos SushiArt klassiske sides som tangsalat, edamame, gyoza med kylling eller vegetar samt nobashirejer med chilimayo.

 

Drikkevarer

Til at slukke tørsten har de Sapporo lager, der er en gylden, filtreret pilsner fra Japans ældste ølbryggeri eller Kirin Ichiban, der er en lys, gylden og filtreret pilsner også fra Japan samt Peroni. Derudover er der soft drinks som Jarritos, Arizona, Montauk, Pepsi, Faxe Kondi og kildevand.

 

Atmosfæren

SushiArt i Viby ser ikke ud af meget udefra. Den ligger ud til den trafikerede Skanderborgvej, men der er parkeringspladser foran døren. Udenfor er der opstillet borde og stole, hvor du kan nyde maden. Men de fleste tager nu maden med hjem som takeaway eller tager plads indenfor, hvor der er højstole ved vinduet. 

 

LÆS OGSÅ:

Shima – ramenbar i Ceresbyen

 

Senest opdateret: 06/06/2023 12:06