Tipsy

Banegårdsgade 39, 8000 Aarhus 71 67 30 22

Ordet Tipsy betyder småfuld. Den tilstand, hvor man er afslappet og rolig. Tipsy er i denne her sammenhæng en vegetarisk restaurant på Banegårdsgade. Her finder du ​​hotdogs, burgere og tacos helt uden kød både til at spise hos Tipsy eller til at tage med som takeaway. 

 

Maden hos Tipsy

Menukortet består af amerikansk og mexicansk inspireret comfort food. Her er alt fra vegetariske burgere og tacos til nachos og quesadillas. Retterne kan laves vegansk, hvis det ønskes. 

 

Tacos

Om det er bløde eller sprøde skaller afhænger af, om det er som takeaway eller eat in. Der er fem forskellige at vælge mellem heriblandt Aloha Taco Jack, som er med bønner, beans, spicy bbq jackfruit, rødkål, grillet ananas, løg, BBQ sauce, lime og forårsløg. Den kan vælges glutenfri. Du kan også vælge sættet med 5 tacos efter frit valg, som serveres med tortilla chips og salsa.

 

Hotdogs og burgere

Hotdogs er med veganske pølser og ellers i tre forskellige udgaver. Er du til flere hotdogs, kan du vælge Hot Dogs Combo, hvor du udser dig tre hotdogs, hvortil der er fries og dip. Burgerne er med vegan patty eller vegan schnitzel sammen med grønt og mayo. 

 

Af andre retter er der nachos, quesadilla, cheesy fries, churros samt special la fiesta mexicana med 2 cocktails fries, quesadilla, tortilla chips, chili, guacamole, mayo, 6 tacos (2 chosen types) og churros med chocolate sauce.

 

Drikke

Sodavand og øl er muligheder for at slukke tørsten. Cocktails som passionfruit dream og spicy pineapple margarita samt diverse drinks med nye sæson cocktails, og Tipsys specials med bl.a. gin, rom eller tequila kan også klares. Der er også Tipsys egen kombucha, iced matcha latte, ice coffee med havremælk, sirup og flødeskum samt varm chokolade.

 

Atmosfære

Indretningen er festlig og farverig. Der er sarte lyserøde sofaer, hvilken farve baren også har. Lyset er også lyserødt. Der er også grønne planter og grønt på væggene. Betjeningen taler engelsk, er nede på jorden og venlige.  

 

LÆS OGSÅ:

Venice Pizza i Vanggårds Centret på Jens Baggesens Vej

 

Senest opdateret: 21/02/2024 11:02