Tokyo Kitchen – lukket permanent

Skovgaardsgade 5C, 8000 Aarhus C

Logo - spisestedet er lukket permanent

 

En gruppe japanske kvinder, der er bosatte i Danmark har i en årrække lavet japansk mad til deres familier. Nu er tiden kommet til, at aarhusianerne skal smage den japanske mad. Navnet er Tokyo Kitchen, og det er kun takeaway. Det finder sted på Skovgaardsgade ved Godsbanen. 

 

Maden

Mange forbinder nok japansk mad med sushi, men det er ikke, hvad du finder hos Tokyo Kitchen. Menukortet er ikke stort, men det ser spændende ud. Der er altid månedens ret, og retterne er autentisk japanske. Den ene er gerne med kød, den anden uden. Derudover er der suppen Nagasaki chanpon vegetar soup, forskellige hovedretter som Karaage Don med kylling, Yakiniku Don, der er ​​grillet oksekød med barbecuesauce.

 

Vegetar og veganer

Til vegetarer og veganere er der flere muligheder. Heriblandt Tofu tamago toji Don, der er en risret bestående af let stegt æg og Tofu panko katsu eller Tofu katsu Don, der er pankostegt tofu med japansk grøntsagssauce.

 

Gluten

Der er også tænkt på de, der ikke spiser gluten. Her er gluten reduceret Don, der er friturestegt kylling med hvidløg smør og soyasauce.

 

Ellers er der friturestegt kylling, hjemmelavede GYOZA med svinekød eller i vegetarudgave, japansk salat og japansk veganske croquettes.

 

Vin/drikke

Drikkevarerne er også japanske. God stil. Her er øl som Asahi super dry, japansk sodavand (Ramune), ligesom der er økologiske juicer, japansk te samt kaffe. 

 

Atmosfæren

De japanske kvinder brænder for maden, og det kan mærkes. Bestillingen sendes på SMS sammen med afhentningstid og navn. Du skal være opmærksom på, at betalingen foregår på MobilePay eller med kontanter.

 

Prisniveau

Det er fair priser for mad, der er lavet fra bunden og med kærlighed. En hovedret koster mellem 100 og 120 kr., mens månedens ret står til mellem 110 og 120 kr. afhængigt af, om det er med eller uden kød. De billigste retter er salaten til 35 kr. og de hjemmelavede GYOZA til 60 kr..

Senest opdateret: 26/05/2022 12:05