Turbinehallen

Kalkværksvej 12, 8000 Aarhus C 70 27 70 71

Turbinehallen er i dén grad et stykke Aarhushistorie fra Sydhavnens storhedstid. Bygningerne var i tidernes morgen en del af Aarhus Elektricitetsværk. I dag er Turbinehallen et efterspurgt sted for fester, event, modeshows og ikke mindst konferencer. De historiske lokaler giver uanede muligheder.

 

Historisk lokation

Turbinehallen er perfekt til dig, der ønsker at give dine gæster, kunder eller medarbejdere en ekstra oplevelse, og som ønsker en historisk lokation i sin egen kategori.

 

Søren Anker, som ejeren hedder, stiftede første gang bekendtskab med Turbinehallen i år 2000 efter at have læst en artikel i avisen. Da han trådte ind i den store hal første gang, blev han nærmest væltet omkuld af den charme og atmosfære, der mødte ham. Der fik han idéen til at sætte liv i den gamle maskinhal igen. Nu med gæster. Og der skulle en del til at fylde den store hal med glæde og begejstring.

 

Maden – næsten frit valg på alle hylder

Turbinehallens charme og størrelse, de karakterfulde dekorationer og den helt specielle stemning gør, at man kan gå all in på kreativitet.  Køkkenet er  nordisk inspireret, og noget af det nye er kokkenes street food. Det er små spændende serveringer, som på få år er blevet en kæmpe succes.

 

Turbinehallen driver tre andre restauranter i Aarhus, hvilket gør, de har en stor personalestab, de kan trække på til større arrangementer. Det er ikke helt uvæsentligt i dag, hvor det er svært at rekruttere kvalificeret arbejdskraft til restaurationsbranchen. 

 

Prisniveauet er svært at være præcis på, da prisen afhænger af, hvor mange man er, og hvad man ønsker at spise og drikke. Der er kun én ting at gøre, og det er at skrive eller ringe til dem. 

 

Tryghed og tillid er afgørende

Med sine over 1000 kvm. giver Turbinehallen uanede muligheder – hvad enten du ønsker det helt store romantiske bryllup, en fødselsdagsfest, firmafester, julefrokoster eller den utraditionelle konference. Alt samme med forplejning fra det professionelle køkken. 

 

Noget af det, som kendetegner Turbinehallen, er deres skæve og professionelle tilgang til det, de laver. Personalet har været der i mange år, og har en stor erfaring i, hvordan man laver et arrangement eller en fest, som bliver en succes. Ud over det, så er de nede på jorden og hurtige til at sætte sig ind i kundernes behov. Hallen kan også gøres hyggelig og intim til mindre arrangementer – og ikke kun de store. 

 

Arkitekten bag

Den storslåede turbinehal gør ethvert arrangement uforglemmeligt. Stedet er opført i år 1900 og tegnet af arkitekten Fritz Koch, som også tegnede den oprindelige Langeliniepavillon og de kendte ottekantede københavnske telefonkiosker. Området på Sydhavnen i Aarhus er i rivende udvikling, og det ligger kun et stenkast fra hovedbanegården i Aarhus. 

Senest opdateret: 11/07/2023 08:07