Zagros Deli

Otte Ruds Gade 98, 8200 Aarhus N 42 15 76 26

På hjørnet af ​​​Nordre Ringgade og Aldersrovej ligger Trøjborg Centret. Træder man indenfor, ligger der mellem diverse butikker, en lille deli eller rettere end ved navnet Zagros Deli. De serverer græske, indiske, arabiske og tyrkiske specialiteter. Lidt en blandet landhandel. Boden er meget populær og pænt velbesøgt. Med 2 timers gratis parkering i Trøjborg Centrets p-kælder med indgang via Otte Ruds Gade, er der nem adgang til Zagros Deli. 

 

Maden

Udvalget er ikke stort. Her findes tzatziki, humus, feta, haydari (feta dressing med både chili og hvidløg), aubergine-dressing, samosa, falafel, nan/fladbrød, tyrkisk brød og spanske, græske og tyrkiske oliven. Ikke meget af det er hjemmelavet, men det smager nu meget autentisk. 

 

Sandwich og samosa

Der er to forskellige sandwich. En med falafel og en med kylling. Samosaerne er med kartofler, gulerødder og ærter samt enten kylling eller oksekød. Vegetarudgaven er med kartofler, gulerødder og ærter, mens der også er samosa med feta og spinat. 

 

Salater

Der er tre forskellige varianter. En med bulgur, paprikapaste, persille og rødløg, en anden med peber, porre, oliven og fetaost, og så er der pastasalaten med peberfrugt, frisk persille og hvidløg. Du kan også selv sammensætte din falafelrulle og fylde den med salat fra køledisken.

 

Toppings

Udvalget af toppings er det største i delien. Her er tzatziki, haydari i tre varianter, hasat som er soltørrede tomater, persille og paprikapaste eller Ajvar som er med feta, grillede grøntsager og olie. Der er også hummus og oliven pesto. 

 

Stemningen 

Så snart du træder ind på Zagros Deli fanges øjet af kølemontren, der stråler med diverse delikatesser. Bag disken står personalet klar til at tage imod bestillinger og rådgiver gerne, hvis du er i tvivl om, hvad du skal købe. Der er smil på læben og venlig betjening. 

 

Prisniveau

Det er billigt hos Zagros Deli. En salat står til 35 kr., en falafelrulle koster 40 kr., mens prisen for samosa er 20 kr.. Diverse toppings som haydari, hummus og tzatziki koster 35 kr., mens sandwich med kylling topper prislisten med 50 kr.. 

Senest opdateret: 24/11/2023 01:11