Pizza Huset set udefra - stedet er lukket i dag

Husker du dengang Pizza Huset lå i Frederiks Allé 89?

 

I bygningen på Frederiks Allé 89 lå i sin tid Pizza Huset. De lukkede og slukkede i al stilhed i foråret 2023. Ejerne af Pizza Huset meldte ud, at de var slået sammen med Frederiksbjerg Pizza, men umiddelbart er det svært at få øje på det, da Pizza Husets cvr. nummer er nedlagt den 12. marts 2023. Pizza Huset har dog stadigvæk sin hjemmeside, hvor man kan bestille mad, men adressen er ændret til Frederiks Allé 172, hvor Frederiksbjerg Pizza ligger. 

 

Lokalerne, hvor Pizza Huset holdt til, var nu ellers velvalgte, da der var, og er, et kæmpe potentiale i Frederiks Allé. 

 

Pizza Huset var et takeaway-sted, hvor det også var muligt at spise maden på stedet. Der var noget at vælge mellem, så alle burde kunne finde noget at spise i kategorien fastfood. Menukortet var stort, måske også for stort set i bakspejlet.

 

Maden hos Pizza Huset

Det var en blandet landhandel med mad, men det var pizzaerne, hvor udbuddet var størst. Ellers var der burger, sandwich, ruller, forskelligt grillmad, pastaretter og man kunne sågar også købe en pose Kims Chips, hvis man var i det humør. 

 

Pizzaerne fandt vi i tre varianter. Den almindelige, Deep Pan med en tykkere bund eller den store familiepizza. Der var hele 44 forskellige pizzaer at vælge mellem, hvilket var ret vildt. Alle pizzaerne kom med tomatsauce og ost. Ellers var pizzaerne, som man kendte fra en stor del af de andre takeaway-steder i samme segment. 

 

Det var ikke italienske pizzaer, man fandt her. Langt fra, men der var til gengæld ananas og hakket oksekød på pizzaerne, ligesom navne som Meatlover, Luxus, Pepperoni og Hawaii lød velkendt. Råvarerne var nok de billigste de kunne opdrive, og deres pizzaer smagte ikke godt. Vi spiste der to gange, og begge gange gik vi igen efter et par mundfulde mad. 

 

Øvrige retter

Rullerne var med kylling, kebab eller falafel, sandwiches i halvmåne. Burgerne var med bøf, kylling eller ost og fås som menu med fritter og sodavand. De tre forskellige pastaretter serverede de med salat, tomat, løg og creme fraiche dressing. En halv grillkylling med pomfritter var der også. En frossen kylling, som fik en tur i den gyldne brønd, indtil den var godt tør. Nok ikke den helt store sællert hos Pizza Huset. Blot en uforbeholden gæt!

 

Drikkevarerne

Dåsesodavand på 0,33 liter i form af Coca Cola, Pepsi, Faxe Kondi, Zero og Max var, hvad der var af drikkevarer. Skal der mere til, er der 1,5 liter sodavand og kildevand. Alkohol solgte de ikke noget af her. 

 

Stemningen

Der var meget sterilt hos Pizza Huset med hvide murstensvægge og mørkt stengulv. Det kunne godt minde om et spisested ved Middelhavet. Bordene var mørke og linet op langs væggene, så der var fri passage fra døren op til bestilling eller afhentning af maden. Stolenes røde sæder skabte varme og liv i det ellers rolige lokale. Døren og de store vinduer lavede et godt og naturligt lys i det aflange Pizza Hus. 

 

Betjeningen var af den sløve type. De snakkede ikke så meget med kunderne, ud over at tage imod en bestilling. Man følte sig ikke velkommen på nogen måde. Lokalet virkede lidt snusket, og kun relativt få havde lyst til at spise sin mad der. Det var i hvert fald vores oplevelse de par gange vi spiste der. 

 

Prisniveauet

Det var billigt at spise her. Det kunne ingen komme uden om. Pizzaerne kostede mellem 55 og 75 kr. og børnepizzaerne 45 kr., mens prisen på pasta lå mellem 65 til 70 kr. En rulle stod til 45 kr., og burgerne kostede mellem 55 og 75 kr.. Der var ofte rabat at finde på Pizza Husets hjemmeside. Alt i alt var det lave priser, og set i bakspejlet var de også for lave, da stedet jo ikke kunne løbe rundt, og havde været til salg i mere end et år, inden det endelig blev solgt til en meget lav pris. Kvaliteten af maden var desværre også lav, meget lav, men alligevel var priserne lave, hvilket gjorde tingene hang sammen.

 

Pizza Huset i Frederiks Allé 89

 

Kunderne udeblev, og til sidst var der stort set ingen kunder i og omkring spisestedet. Det er ikke noget godt tegn, hvis man skal leve af at lave mad. I dag ligger der et andet spisested i lokalerne. 

 

LÆS OGSÅ:

Husker du Passione, Enoteca & Amore?

Husker du Bistro Goulu på Havnen i Aarhus?

Husker du dengang The Lazy Wombat lå i Ceresbyen?