Sandwich Aarhus: 130 spisesteder er med i en store sandwichguide

 

Velkommen til Aarhus’ mest omfattende guide til sandwich! Vi har samlet information om hele 130 sandwich-steder fordelt over hele byen – fra de små hyggelige caféer i smøgerne til de populære kæder på strøget og de skjulte perler i forstæderne.

 

Hvad enten du er på udkig efter en hurtig frokost i middagspausen, et mættende måltid efter studiet, eller bare har lyst til at opdage nye sandwich-oplevelser, så har Aarhus et væld af muligheder at byde på. Vi vil gerne give inspiration.

 

I denne guide finder du praktisk information om hvert sandwich-sted, herunder adresse, åbningstider og specialiteter. Du kan nemt finde sandwich-steder i dit område ved at bruge vores opdeling efter bydele, eller du kan udforske nye områder af byen gennem din kærlighed til gode sandwich.

 

Spiseguiden Aarhus opdaterer løbende denne oversigt, så du altid har adgang til den mest aktuelle information om byens sandwich-landskab. Har du kendskab til et sandwich-sted, vi mangler på listen, eller har du ændringer til et allerede listet sted, hører vi meget gerne fra dig!

 

God fornøjelse med at udforske Aarhus’ mangfoldige sandwich-scene!”

 

Se hvem der laver sandwich i Aarhus nedenunder

Både med og uden gluten

Det er et faktum, at flere og flere ønsker brød uden gluten. Det har sandwichbarerne og caféerne i Aarhus hørt – og reageret på. Derfor er det i dag blevet naturligt, at de fleste sandwichbarer har glutenfri brød til deres sandwich. Dog må vi også indrømme, at ikke alle er lige gode til at lave glutenfri sandwich. Desværre. En del af det glutenfri brød kommer fra frost, mens det med gluten i er friskbagt. Så det er en rigtig god idé, at spørge om det glutenfri brød er friskbagt eller optøet fra frost. Der er himmelvid forskel. Derfor er det vigtigt at spørge ind til, om brødet er friskbagt. Kvaliteten af sandwich har vi ikke forholdt os til i denne guide. Men der er selvsagt kæmpe forskel på, hvilke kvalitet af råvarer der bruges. 

 

En ting er brødet, en anden ting er indholdet

Brødet kan være for tungt og mættende i forhold til alt det andet, som er i sandwichen. Det ses flere steder, hvor brødet er så voldsomt og mættende, at fyldet reelt er underordnet. Man kan ganske enkelt ikke smage det. En pæn stor del af sandwichkæderne bruger desværre tynde skiver vakuumpakket pålæg i deres sandwich. Det samme med kyllingen, som heller ikke er frisk stegt, men også vakuumpakket. Så vær opmærksom på, om det er hjemmelavet, det som kommer i din sandwich. Dermed ikke sagt, at det ikke kan være okay, men de fleste vil nok helst have hjemmelavet og frisk mad, frem for alt det som kommer i store plastikspande fra fødevareindustrien. Når det er sagt, så spiller prisen også en rolle – man kan jo ikke få det hele for det halves pris.   

 

Perfekt som takeaway

Det fede ved en sandwich er, at den er nem at spise og kan spises overalt. Den kan gemmes i pænt lang tid, hvis man er presset. En del af de mange, som laver sandwich, har siddepladser, så man kan spise sin sandwich inden døre eller siddende ved borde udenfor, når vejret er godt. En stor del laver udelukkende sandwich som takeaway, og de er typisk ret hurtige til deres arbejde. Skønt, så minimerer man ventetiden. Omkring frokosttid har de fleste ret travlt, og hvis man har travlt, så er det en god idé at forudbestille sin mad. De mest effektive er klart dem, som “kun” laver takeaway sandwich.

 

LÆS OGSÅ:

Guide til østers i Aarhus

Her finder du en opdateret guide til falafler

 

Senest opdateret: 27/03/2025 10:03