LA Tequila Bar i Skolegade set udefra

Husker du LA Tequila Bar i Aarhus? (Lukket)

 

 

LA Tequila Bar, også kendt som LA Bar, var i en kort årrække en del af Aarhus’ natteliv. Den lå i Skolegade, et område kendt for byens livlige barer, restauranter, værtshuse og pub’er. Baren tiltrak et lille klientel af festglade mennesker, herunder nogle få lokale stamgæster, studerende og turister, der alle havde samme mål: at feste. 

 

Med en afslappet surferstemning, mixet med mexicanske og hawaiianske vibes, var LA Tequila Bar et sted, hvor man kunne slappe af med venner eller danse natten væk. Aldersgrænsen var 18+ om torsdagen og 20+ i weekenden, hvilket gjorde baren relativ populær blandt både yngre og ældre gæster. Dog ebbede festen langsomt ud, og i 2023 lukkede baren overraskende uden nogen officiel udmelding. Den slukkede simpelthen lyset og lukkede dørene fra den ene dag til den anden.

 

Drikkevarer – Tequila var i centrum

Som navnet antyder, var tequila hjertet af LA Tequila Bars koncept. Baren specialiserede sig i tequila-shots, men bød også på et alsidigt drinkskort med friske sommer-cocktails, shots og øl. På fad serverede de klassiske ligegyldige øl, såsom Tuborg, Classic og 1664 Blanc, men man kunne også vælge flaskeøl eller mere eksotiske varianter som Breezer, Smirnoff Ice og Cult Shaker. 

 

For de cocktailglade gæster bød baren på populære drinks som Tequila Sunrise, Gin Hass og Isbjørn. En af LA Bars største hits var deres “balladespande” – store drinks i en én-liters beholder, som fandtes i seks forskellige smagsvarianter og var designet til at deles blandt venner. Man kunne også købe hele flasker spiritus eller bobler, hvis man ville gøre lidt ekstra ud af aftenen.

 

Atmosfæren

LA Tequila Bar havde en afslappet, jordnær stemning, der kombinerede barhygge med natteliv. Det var et sted, hvor man lige så let kunne rafle ved bordene som danse løs på det fyldte dansegulv i de sene nattetimer. 

 

Lokalet var indrettet til at rumme både små grupper, der ønskede at nyde et par drinks, og større selskaber, der kom for at feste. Man kunne endda reservere de typiske og ligegyldige bordpakker for at få sin egen plads midt i festen – perfekt til fødselsdage eller andre festlige lejligheder. Musikken var en blanding af rock- og pophits fra 1960’erne og frem til nutiden, hvilket sikrede en bred musiksmag blandt gæsterne.

 

Arrangementer, beerpong og privatfester 

LA Tequila Bar bød på en række populære arrangementer, hvoraf deres ugentlige gratis Beerpong-turnering om torsdagen var et af de mest populære. Gæsterne kunne deltage i par og dyste om præmier, hvilket var en mere eller mindre fast tradition, der tiltrak mange unge mennesker. Derudover tilbød LA Bar at arrangere private events som fødselsdage og firmafester, hvor de satte rammerne for en skræddersyet aften fyldt med drinks og musik. Dette gjorde stedet en smule mere attraktivt som et all-round festmål for enhver lejlighed.

 

Prisniveauet

Priserne på LA Tequila Bar var overkommelige, især i betragtning af den festlige atmosfære og beliggenheden i hjertet af Aarhus. Kvaliteten var heller ikke den bedste. Et tequilashot kostede blot 15 kr., mens en klassisk Ceres Top kunne fås for 30 kr.. Balladespandene, der kunne deles mellem flere venner, og her var priserne heller ikke voldsomme. 

 

Fra succes til stilhed

Selvom LA Tequila Bar havde sin storhedstid og var elsket af mange, endte baren med at lukke i stilhed i 2023. Lukningen kom uden nogen officiel udmelding eller afsked, og natklubben, som havde været samlingssted for utallige fester, var pludselig væk. For gæsterne, der har tilbragt mange nætter der, vil LA Tequila Bar blive husket som et festligt mødested med tequila i fokus og en uformel atmosfære, hvor man altid kunne forvente en god aften.

 

Lukningen markerede slutningen på en festlig æra i baren i Skolegade og gjorde plads til nye spillere i Aarhus’ natteliv, men for nogle få vil LA Bar altid være en del af byens historie og de minder, der blev skabt der. 

 

LA Tequila Bar en sen sommeraften

 

LÆS OGSÅ:

Hornsleth Bar i Klostergade

Husker du Shawarma City i Åbyhøj?