Hornsleth Bar

Klostergade 32, 8000 Aarhus +45 31 73 73 23

Hornsleth Bar er en kombination mellem en cocktailbar og en natklub beliggende i Klostergade. Det er provokatørkunstneren Kristian Von Hornsleth, der står bag baren i de gamle Social Club-lokaler. Her er ofte fyldt med gæster, der har en festlig aften med musik dans og gang i den. Hornsleth Bar har åbent fredag og lørdag, og der er gratis entre samt halv pris før midnat. Aldersgrænsen er 20+.

 

Barkortet

Det er cocktails, der fylder mest på barkortet. 20 forskellige er der at vælge mellem. Der er de klassiske som Cosmopolitan, Dark ´n´stormy, Tom Collins og Mojito. Derudover er der Hornsleth Bars egne cocktails som My horny Hornsleth med Raspberry Liqueur, Almond Liqueur, lime juice og pineapple juice eller Pussy Riot med Malibu, Raspberry Liqueur, lemon juice og orange juice.

 

Hele flasker Champagne er også en mulighed, ligesom der flasker af spiritus som vodka, gin og whiskey, shots, sjusser og lidt øl.

 

Atmosfæren 

Hornsleth Bar er opdelt i flere afsnit. Først er der cocktailbaren, hvor du kan chille med vennerne. I den anden afdeling er der svedige rytmer og dans. Her skaber DJs den rigtige Hornsleth-stemning. Det sidste område er balsalen, hvor musikken er høj, og der bliver danset i sofaerne. Kristian von Hornsleth har dekoreret væggene og gjort baren i en klasse for sig. Det er dunkle lokaler med venindetoiletter og rygeraltan. 

 

Book bord

Det er en god ide at reservere dit eget bord på Hornsleth Bar. Hermed får du en base, din egen servitrice og du kan bruge VIP-køen. Skal du holde fødselsdag, firmafest eller bare en fest for gode venner, så står Hornsleth Bar klar til at hjælpe. 

 

Prisniveau

Det er ikke billigt at være på cocktailbar i Aarhus. Heller ikke på Hornsleth Bar. Billigst er det med en Carlsberg øl til 45 kr. Sjusser koster 52 kr., og en cocktail står til 90 kr.. Der er noget at spare ved at bestille to ens cocktails. Her er prisen 150 kr. for to stk..

Senest opdateret: 16/02/2023 12:02