Af Jan L. Pedersen,

 

Burger Boom på Trøjborg

 

Ja, er det korte svar. Deres cheeseburger smagte forrygende godt.

 

En af de bedste burgerkæder i Aarhus er efter Spiseguidens vurdering, Burger Boom. De har fire burger-restauranter i Aarhus, og et godt gæt er nok, at der er flere på vej. Burger Boom startede i Aarhus i 2017, dog var det ikke de nuværende ejere, som startede den første burgerbar i Østergade. Men det var de nuværende ejere, som hævede standarden på stort set alt og udvidede med flere restauranter. Den her anmeldelse er fra deres restaurant på Trøjborg.

 

Oksekødet har altid været dansk og kommer fra lokalt kødkvæg og friskhakkes hver dag. Uanset, hvad man måtte mene om oksekød, så er smagen og saftigheden afgørende for smagen af en burger. Vi bestilte alle vores okseburgere rosa-grillede, hvilket de også var. Logistikken er der styr på her, kunne vi nøgternt konstatere. 

 

Den originale cheeseburger – uden så meget snak

Der er flere områder, hvor Burger Boom skiller sig ud. Et af dem er på deres cheeseburger. Det er efter vores overbevisning deres signatur. Den minder utrolig meget om den, man får på Gasoline Grill i København. 

 

Cheeseburgeren

 

Altså, ingen våde og vandede tomater og ingen iceberg-salat. Her er kun ost, rødløg, deres hjemmelavede syltede agurker og en hjemmelavet dressing. Den er snorlig og kan noget, og vi har i to år kåret den som den bedste cheeseburger i Aarhus. At man holder fast i den originale cheeseburger er prisværdigt, og den er i vores karakterbog den bedste cheeseburger i Aarhus – uden tvivl.

 

Cheeseburgeren som menu

 

Boomburgeren

Saftig dobbelt bacon cheeseburger med kød fra fritgående kødkvæg og med fyld af cheddarost, bacon, økologisk rødløg, økologisk hjemmelavede syltede agurker og husets dressing. Befriende, der ikke er tomater i, som er alt for vandede på den her årstid. Ros for det. 

 

Boom burgeren

 

Chickenburgeren

Hvis man er til kylling, er chickenburgeren her umuligt at komme uden om. De laver kyllingestykker med deres egne krydderier og raspblandning. Kyllingen var super sprød udenpå og saftig og velsmagende. Igen trækker de syltede agurker op. 

 

Chickenburgeren hos Burger Boom på Trøjborg

 

Beyondburgeren

Beyondburgeren er måske den svageste burger rent smagsmæssigt. Men vi var alligevel overraskede over, hvor godt vegetarburgeren smagte i sammenligning med andre vegetarburgere, vi har smagt i byen. Den er klart et værdigt valg, og det er måske heller ikke fair at sammenligne den med deres kødburgere, da de er helt forrygende gode. 

 

Vegetarburgeren hos Burger Boom

 

Chicken sticks er mere end en sides

Burger Boom kan noget med deres kylling, og deres Chicken sticks er et must try. De er måske lidt for store til en personlig sides, men oplagt at dele. Paneringeren og krydderierne er ganske enkelt vellykket i en sjældent set grad.

Chicken sticks

 

Vores vurdering
 • Helt forrygende gode burgere. Menukortet er stramt, men hver enkelt burger giver god mening og er unik. 
 • Gratis dip ad libitum. Her er der mange penge at spare i forhold til konkurrenterne. God stil og et stort plus. 
 • Hurtig og meget serviceminded betjening. De var gode til at vejlede, og maden var ikke lang tid undervejs. Den var i øvrigt brandvarm ved servering. 
 • Man kan købe fadøl til sin mad, hvilket trækker op. Øl og burgere er en perfekt kombi. Der var samme pris for øl og sodavand til menuerne. Overraskende, at vi kunne få så billige fadøl - og vi kunne vælge mellem flere slags. 
 • Cheeseburgeren er efter vores mening den bedste i Aarhus for tiden. Den er original og for guds skyld uden (vandede) tomater. Den er klart vanedannende.
 • Bøfferne har en pæn størrelse og tykkelse, hvilket gør, at de kan steges rosa indeni. 
 • De syltede agurker har de ramt rent. Ikke for syrlige eller for søde. De er sprøde og ganske enkelt perfekte til burgere.
 • Pomfritterne var sprøde og brandvarme ved servering. De var med deres egen krydderiblanding og frisk timian.
 • God akustik og fin plads ved bordene. Uformel og afslappet stemning. Der er iøvrigt pænt mange parkeringspladser på Trøjborg.
 • Der kan være travlt omkring 18 - 19, men sådan er det.
 • Priserne er gode. Rigtig gode - kvaliteten taget i betragtning, og at der er gratis dip med. Deres frokosttilbud er endnu lavere og bedre value for money.

 

Burger Boom er overset i flere henseender. De gør ikke meget ud af sig selv, og slet ikke med markedsføring. Måske er det ikke nødvendigt. Men de kan lave burgere, som smager godt, og som i vores verden er blandt de absolut bedste i Aarhus. Burger Boom går under radaren, men de kan noget med deres mad. Det er vores bedste anbefaling, vi sender efter burger-folkene på Trøjborg. De kan deres kram. Tak for det!

 

Indretningen hos Bruger Boom

 

Gratis dip

 

Dip hos Burger Boom

 

Indretning hos Burger Boom

 

Øl hos Burger Boom

 

Disken hos Burger Boom


Burger BOOM på Trøjborg

  Den aarhusianske burgerkæde, Burger BOOM, har på det seneste udvidet med en stor burgerrestaurant. Den ligger i Tordenskjoldsgade på Trøjborg. Det er i de lokaler, som før husede Stuen Th, og senest Mevino. Lokalerne er moderniseret og ombygget og fremstår nordisk i udtrykket og med et pænt ant…
Senest opdateret: 17/05/2024 11:05