Af Jan L. Pedersen,

Stromboli ser udefra Jægergårdsgade af

 

Krisen kradser mange steder, men hos Stromboli i Jægergårdsgade er der ingen krise at spore. Måske fordi de ikke har valgt at sætte priserne op. Ud over det holder de fast i deres hjemmelavede buffet. Grunden er vel, at den er mere populær end nogensinde før. Også selvom der er pænt med a la carte til de gode “gamle priser”. Restauranten er populær hos alle aldersgrupper, hvilket ses på den ofte fyldte restaurant. 

 

Den hemmelige madhule i Jægergårdsgade

Man skal kende Stromboli, da den ikke gør det store væsen ud af sig. Stromboli er en af de restauranter, som har ligget længst i Jægergårdsgade. 

Der er altid blomster i den skjulte gårdehave i Jægergårdsgade

Måske ser restauranten ikke ud af meget udefra, men når du kommer indenfor, indhylles du af varme og hygge. Her er tændt op i den kunstige pejs, møblementet er nyt og indbydende. I forlængelse af restauranten finder du den overdækkede gårdhave, hvor man mærker en sydlandsk stemning. Her er et stort virvar af ting og sager, blomster og grønt og bordene er dækket med rød-hvid-ternede duge. Det er en del af charmen. 

 

Vores rødvin den da. Ren pino noir fra Italien. Et godt glas til prisen hos Stromboli

 

Vi bestilte følgende til tre personer:

Søndag til torsdag mellem klokken 16 og 22 koster buffeten 169 kr. pr. person, mens den koster 119 kr. fra mandag til søndag fra mellem klokken 12 og 16 koster 119 kr..

 

Betjeningen er ved bordene og omkring buffeten. Der mangler ikke personale her. De serverer maden med et smil, har godt humør og er hjælpsomme. 

Vores snacks hos Stromboli

 

Buffeten giver bedst value for money

Den farverige buffet er fyldt med kolde og varme retter. Alt er lavet fra bunden, frisklavet og veltilberedt. Buffeten er til at overskue og et stort plus for hele tiden at sørge for, det er varmt og ikke står og trækker skind. Alle omkring buffeten skal bære engangshandsker for hygiejnens skyld. Tak for det!

Her buffeten hos Stromboli i Jægergårdsgade

I buffeten er der noget for enhver smag. Af kolde retter kan nævnes carpaccio med oliven, rucola og parmesan eller roastbeef med grønt og dressing.

 

For alvor mørt kød hos Stromboli

 

De varme retter hos Stromboli

Der er god variation. Chili con carne, vegetarlasagne, dupiyaza oksekød, kyllingelår, butter chicken – pasta med kødsauce, flødekartofler og pizza. Af tilbehør er der ris, kartofler, spinat, pastasalat og biryani samt brød bagt i egen ovn. Der er hvidløgsbrød, brødcroutoner, brødsticks og mexicanske hvedetortilla. 

Chili con carne og lun brød til hos Stromboli

Chili con carnen var god stærk – ikke voldsom, men varm i smagen. Kyllingelårene var store og saftige.

 

Marnerede kyllingevinger hos Stromboli

Der er ikke sparret på kødet hos Stromboli

Dupiyaza oksekød var mørt som smør og vegetarlasagnen nedenunder var både saftig og velsmagende.

 

Her ser du Strombolis vegetarlagsagne

Den fyldte laks med spinat blev serveret med bagte peberfrugter, løg, tomater og svampe. I bunden var der en grøntsagsfond af de bedre. Laksen var fin dampet og på ingen måde tør. En vellykket fiskeservering. 

 

Den bagte laks hos Stromboli

Så er vi i gang med laksen hos Stromboli

Biryani ris med grøntsager er lige ud ad landevejen, men vinderen ved buffeten er uden sammenligning deres butter chicken. Den har en fløjlsblød varme og kandiderer uden tvivl til Aarhus` bedste. 

 

Det er nok den bedste butter chicken i Aarhus

 

Som side dish er der en salatbar med 7 forskellige salater. Der er tunsalat, vindrueblad med ris, mozzarellasalat, græsksalat, haydari, persillesalat/tabbula, rødkålssalat. Det var frisk. Der er forskellige slags brød til samt nachos a la mexicanske hvedetortilla.

Der er en del valgmuligheder hos Stromboli

Der er altid pizza på buffeten – den skifter jævnligt mellem deres fire favoritter.

 

Dagens pizza på deres buffet hos Stromboli

Skal der lidt sødt til som afslutning er der frisk frugt og et par kager.

 

A la carte

Vi prøvede en steak af oksemørbrad med fritter og bearnaise. Kødet var medium stegt som ønsket. Det var mørt og velsmagende. Fritterne var sprøde og fra ny olie. Bearnaisesaucen var ikke hjemmelavet, men smagte fint – trods alt. Det klædte retten med et stykke mozzarella, pesto, salat, oliven og tomater. 

En pivmør steak bearnaise hos Stromboli i Jægergårdsgade

Vores vurdering
  • Stromboli laver den bedste butter chicken i Aarhus for tiden. Den er høj klasse. Den er vanedannende, og faktisk hele prisen for buffeten værd.
  • Betjeningen er utrolig sød. Det er godt gammeldags værtskab, hvor man virkelig føler, man bliver set og hørt.
  • Buffeten var flot arrangeret. Der var god varme og løbende udskiftning i maden. Pænt og rent omkring buffeten. Faktisk en fornøjelse af se, hvor pænt maden var præsenteret.
  • Maden var hjemmelavet og generelt veltilberedt.
  • Deres steak var mør, og den var til den gode side af de 200 gram. Prisen på 235 kr. inkl. pommes frites og bearnaisesauce er god.
  • Stemningen er nede på jorden og afslappende. Man føler sig hjemme. Udover det, så sidder man godt.
  • Der kan være lidt kølig i gårdhaven, men der er pænt mange varmelamper og tæpper, så det var ikke noget problem for os. Men man skal bare vide det.
  • Der er god plads ved bordene.
  • Omkring aftenstid kan være trængsel ved buffeten. Selvom a la carte er stort, så er det klart buffeten, som trækker fleste gæster.

 

Stromboli gør ikke meget væsen ud af sig. Det behøver de heller ikke. De har en pæn fast gæsteskare. Her kommer mange studerende – rigtig mange nogle gange. Men ikke kun. Vi så også flere familier, som var her og nogle ældre. Et repræsentativt udsnit kommer her. Vi bliver nødt til at give en af vores bedste anbefalinger. Primært fordi de er så ærlige omkring det, de laver, og har formået at gøre buffet attraktivt. Man kan mene, hvad man vil om buffet, men man kommer ikke uden om, det er rigtig god value for money i de her tider. 

 

Lidt flere billeder fra vores anmeldelse af Stromboli her:

Sådan ser lokalet ud hos Stromboli

Gårdhaven en tidlig aften hos Stromboli i Aarhus

Indretningen indedørs i restauranten hos Stromboli

Lidt at vælge i mellem til vores kødretter hos Stromboli

Lidt forretter fra buffeten

Gårdhaven er meget sydlandsk og hyggelig

 

LÆS OGSÅ:

Anmeldelse: Overset og cool Kitchen med forrygende god value for money

Laver de Danmarks bedste falafler i Aarhus?

 


Restaurant Stromboli

  Stromboli er en lille vulkansk ø nord for Sicilien. I denne forbindelse er det dog en restaurant i Jægergårdsgade med stemningsfuld gårdhave uden for kategori. Pizzaerne her er efterspurgte, og har et fast publikum, ligesom buffeten er attraktiv og value for money. Her kommer alle typer mennesk…
Senest opdateret: 18/12/2023 05:12