Af Jan L. Pedersen,

 

Udsigten fra To Kolde ved åen i Aarhus

 

I lokalerne på hjørnet af Skolegade og Åboulevarden ligger sportsbaren To Kolde. Den er ret ny, og med en central placering i de gamle Globen Flakket-lokaler er forventningerne store. De kører med et tilbud for tiden på burger, fritter, dip og øl, som i den grad er value for money.

 

To Kolde er en bar, eller rettere en sportsbar. De laver burgere og sandwich og lidt barsnacks. Meningen er ikke, at det skal være et spisested, men en bar, hvor man kan få noget mad, som de fleste kan lide, og som smager godt. 

 

 

Mad, som er let at spise

Konceptet er til at forstå. Menukortet er stramt, og her er der ikke så meget eksperimenterende over maden. De har det, som virker, og som fungerer sammen med øl. I grunden ret befriende. Maden er designet til øl, og det er også øl, de fleste drikker her – blot et gæt. 

 

Maden bliver serveret i papbokse hos To kolde

Maden kommer i papbokse. Det fungerer ganske fint.

 

Original burger med oksekød.

Original burger med oksekød. Bøffen var rosa og saftig. Vi bestilte den rosa og fik den rosa. Der var 150 gram modnet hakket oksekød i og heldigvis ikke af den ultratynde slags. 

 

Kyllingen var sprød og fin saftig i kødet. De syltede løg trak oplevelse højere op. Bollerne var briocheboller uden kunstig smørsmag. Tak for det, selvom de ikke var hjemmebagte. De smagte godt og havde en fin størrelse i forhold til bøffen. 

 

Sandwichen var med blød og smeltet Monterey Jack hos To Kolde

Sandwichen var med blød og smeltet Monterey Jack, som er en amerikansk halvfast ost, normalt hvid og lavet af komælk. Den har en cremet konsistens og en mild smag. 

 

To store kolde ved åen i Aarhus.

Øllet er fra Carlsberg, og det var deres øl – både fra dem selv og deres samarbejdspartnere. Vi så, der var 10 – 12 forskellige fadøl på hanerne, den dag vi var forbi. 

 

Vores vurdering
  • Helt uvirkelig god value for money den dag vi var forbi. Vi fandt ikke ud af, om det var et opstartstilbud eller ej, men det har kørt i over 14 dage nu, og kører stadigvæk. 
  • Relativ hurtig servering. Vi ventede godt 15 minutter på vores mad. Øllene kom inden for en 3-4 minutter.
  • Store øl - her mener vi 0,5 liter og ikke 0,4 liter, som ofte ses. Det er et stort plus i vores bog.
  • Konceptet er godt nok ikke til specialøl fra lokale bryggerier, men det savnede vi. Ikke fordi der er noget galt med Carlsbergs øl, slet ikke, men de er bare på rigtig mange restauranter og barer i Aarhus.
  • Maden var ærlig og varm. Den indfriede vores forventninger - eller rettere, den var bedre, end vi regnede med til de priser. Meget bedre endda. 
  • Lokalerne er store og i en størrelse, hvor man godt kan sidde i fred, hvis der er sport og gang i nogle af de store fladskærme. Dog ikke når der er landskamp, og AGF spiller på udebane, men ellers.

 

PLUS:

 

To Kolde er en sportsbar, og der er ikke så meget nyt over den. De har valgt det, som fungerer i forvejen. To Kolde trækker gæster i alle aldre. Her er fokus på storskærme med sport, men også livemusik, shuffleboard-turneringer, beerpong, comedy-shows, karaoke og ikke mindst sportsquizzer. Når det er sagt, så laver de anstændig og enkel pubmad til gode priser. Både maden og sportsbaren er klart en anbefaling værdig. 

 

To Kolde ved åen i Aarhus C

 

Dagens tilbud hos To Kolde i Aarhus

 

Er ser man lidt ølhaner hos Sportsbaren, To Kolde

 

Der er altid en eller anden for for sport på 2 Kolde


To Kolde

  To Kolde er navnet på en af Aarhus’ store sportsbarer. Det ligger ved åen i de lokaler, som i flere årtier husede Globen Flakket. To Kolde er af den type bar, hvor man altid kan finde på noget at lave, og nogen at snakke med. Ud over sport på storskærme er der livemusik, shuffleboard-turneringe…
Senest opdateret: 17/05/2024 11:05