Bar’sushi i Aarhus

Husker du Bar’sushi i Jægergårdsgade?

 

På hjørnet af Jægergårdsgade og M.P. Bruuns Gade lå Bar’sushi. Den lukkede og slukkede i maj 2023 efter en kort levetid i Aarhus. I august 2022 slog de dørene op i Aarhus for deres 10. sushirestaurant i Danmark. Sushirestauranten havde plads til 36 spisende gæster, og der var mulighed for takeaway. Det var Henrik Harmsen, som ejede og drev Bar’sushi i samarbejde med et par partner. De havde åbent hver dag. 

 

Maden

Det var frisklavet sushi, Bar’sushi slår sig op på. Der var et stort udvalg af forskellige sushi menuer, men man fandt også andet på menukortet som starters, snacks og fx japanske tacos, japas med blandt andet japansk rejecocktail og hjemmelavet tatsuta kylling samt pokebowls. Der var ikke så meget nyt over maden, men den smagte godt. Det var mere eller minder habil mad de serverede, men heller ikke mere end det.

 

”Spis til pindene knækker” 

Det var gæsterness favorit, når de spiste hos Bar`sushi. Kokken sammensatte menuen med sushi ad libitum. Man havde bordet i to timer og restauranten lovede, at man ikke gik sulten derfra. Der var god sandsynlighed for, at man fik prøvet noget sushi, der ikke var på menukortet. Konceptet eller idéen var mere eller mindre en kopi af hvad A+ Siam Sushi har lavet i mange år – men kæmpe succes i øvrigt. 

 

Vin og drikke

Der var et fint udvalg af rosé-, hvid- og rødvin. Der var også bobler og asiatiske øl som Iki beer og Asahi. Af softdrinks var der de klassiske sodavand som Pepsi og Faxe Kondi. Ellers var der Rebæl øko saft, Bornholms mosteri saft eller Naturfrisk. Det var et meget mainstream, hvilket der ikke var noget galt i. 

 

Atmosfæren

Der var højt til loftet og en afslappet stemning. Køkkenet var åbent, så gæsterne kunne følge med i madlavningen og snakke om maden med kokkene. Hvis man var typen der gad det. Møblerne var i træ, og de store vinduer ud mod Jægergårdsgade skabte et godt lys i restauranten. Betjeningen var smilende og imødekommende. De var pænt hjælpsomme omkring vejledningen af maden.

 

Prisniveau

Sushi var aldrig helt billigt. Mest for pengene fik du på Bar´sushi, hvis man valgte “Spis til pindene knækker” til 269 kr., hvor man kunne spise, al den sushi man ville i to timer. Den største menu hedd “Generalen” med 70 stk. til 815 kr., mens “Egoisten” med 14 stk. kostede 210 kr..  Tre stykker japanske tacos løb om i 79 kr., mens en rolls menu deluxe med 24 stykker kostede 350 kr.. Parløb med tykker kostede 385 kr.. En bland selv box med 50 stykker kostede 594 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Capo i Ny Munkegade

Oyisi Running Sushi & Wok i Aarhus N

Husker du Spicy Monks på Nørre Allé?

 

Lidt billeder fra Bar’sushi i Jægergårdsgade

Indretningen hos Bar’sushi

 

Disken hos Bar’sushi i Aarhus

 

En sofa hos Bar’sushi i Jægergårdsgade

 

Man sad tæt hos Bar’sushi i Jægergårdsgade

 

Restauranten hos Bar’sushi i Jægergårdsgade

 

Bar’sushi i Jægergårdsgade set udefra

 

LÆS OGSÅ:

Husker du The Vibe?