Sådan ser madboden ud hos Burger Anarchy i Aarhus

Husker du da Burger Anarchy havde en burgerbar i Aarhus?

 

I Markedshallen Nicolinehus lå Burger Anarchy. En lille burgerkæde, der også havde hjemme i Esbjerg og Odense. At lave en god burger var hårdt arbejde. Burger Anarchy forsøgte sig med deres udgaver af gourmetburgere. Det klarede de meget godt! De var nytænkende og udfordrede smagsløgene. Men kunderne var ikke i et stort nok antal, så burgerbaren lukkede først i 2024.

 

Burgere

Menukortet viste fem faste burgere. Her kunne man vælge mellem cheeseburger, truffleburger, spicy fried chickenburger, The beast og en børneburger. Alle burgerne var i briochebolle, med hjertesalat og med sashi oksekød bortset fra kyllingen naturligvis. Månedens burger var også altid at finde. Hvad den indeholdt, måtte gæsterne tjekke hos Burger Anarchy.

 

En cheeseburger hos Burger Anarchy

 

Burgerne blev lavet fra bunden. Det blev de vel at mærke. De anvendte velfærdsbøffer og lokale råvarer. Trøffelburgeren skilte sig ud. Den havde god balance mellem umami, sødme og syrlighed og var med bøf, Karl Johan mayo, løg, marvkompot, kartoffelchips og hjertesalat. Alle burgerne kunne fås som veggie, hvor bøffen var af rødbeder, svampe, løg, perlebyg og favabønner.

 

Pimp it up

Skulle der ske noget mere i din burger, kunne du pimpe den med ekstra kød, ost, bacon, korean sauce eller vælge en glutenfri bolle. Der var også forskellige dip som aioli, chilimayo og trufflemayo.

 

Fries og sides

Købte du en menu, fulgte der fries og dip med. Ellers kunne du selv vælge sides som fries plain eller med bacon og cheese, chili cheese eller truffle cheese. Der var også chicken tenders.

 

Chili cheese fries hos Burger Anarchy

Atmosfæren hos Burger Anarchy

Burger Anarchy holdt til i et madmarked. De havde et lille og nybygget køkken, hvor menuen hang farverigt over disken. Navnet stod tydeligt skrevet lige under disken og var til at få øje på. Lige ved siden af boden var der opstillet borde og stole, men der var mange muligheder for at sidde et sted, der passede dig. Her var altid pænt og rent, og servicen var god.

 

Prisniveau

En god burger lavet med kvalitet og af gode råvarer var ikke helt billig. Det sås også hos Burger Anarchy, hvor cheeseburgeren til 89 kr. var billigst, og dyrest var den store The beast med dobbelt bøf, bacon, ost, syltede agurk, løg og marvkompot, bbq-sauce og hjertesalat, der kostede 125 kr. Skulle det være menu med fries og dip, gik priserne fra 129 kr. til 165 kr.. Generelt var priserne højere end kollegerne, og nok for høje til det blev den store succes i Aarhus.

 

Sådan ser Burger Anarchy ud

 

Truffleburgeren hos Burger Anarchy

 

Menutavlen hos Burger Anarchy

 

Kyllingeburgeren i Nicolinehus

 

En combomeny hos Burger Anarchy i Aarhus

 

En cheeseburger hos Burger Anarchy

 

Der er altid mange mennesker hos markedshallen i Aarhus

 

Sådan er indretningen i markedshallen