Vores pizzaer hos Fratelli i Vestergade

Husker du dengang Fratelli Pizzeria havde restaurant i Vestergade?

 

Fratelli Pizzeria i Vestergade havde åbent fra morgen til aften. De lukkede deres restaurant i Vestergade i november 2022. Desværre, vil mange af de mange stamkunder sige. 

 

Restauranten i Vestergade blev der serveret kendte italienske retter så som antipasto, pasta, pizza, kødretter, brunch og italienske desserter. Hos Fratelli Pizzeria var der noget for enhver smag, og du sad i hyggelige omgivelser ud til Vestergade. Fratelli Pizzeria var i flere år kåret for, at lave den bedste pizza i Aarhus. Senest i 2020. Anerkendelserne var mange. I dag driver Fratelli Pizzeria deres afdeling på Trøjborg videre, og maden er den samme. 

 

Maden

Der var meget at vælge mellem. De tilbød et pænt udvalg af pizzaer med toppings, du ikke så alle steder, og så var de opmærksomme på særlige kostpræferencer som glutenfri, laktosefri eller en plantebaseret ost for veganerne.

 

Fra morgenstunden og til eftermiddagen var der morgenmad og brunch. Her var udvalget fire forskellige omeletter, spejlæg, røræg, en lille tallerken med 1 blødkogt æg, salami, friskbagt brød, smør, rucola, mozzarella, oliven eller brunchtallerkenen med 1 blødkogt æg, 3 italiensk salami, 2 oste, skyr med hjemmelavet granola, frugt, friskbagt brød rucola, mozzarella og oliven. Var det pizza, du havde lyst til, var der 13 forskellige at vælge mellem til frokost. 

 

Fratelli Pizzeria i Vestergade

 

Aftenkortet

Om aftenen var der også en del pizzaer at vælge mellem. Det blev næsten uoverskueligt. Men Fratelli Pizzeria havde hjulpet os gæster lidt på vej med overskrifter som pizza med ost, skinke, salami, okse, hav, vegetariana og calzone. Til dessert var der en pizza med nutella, og hvis det ikke skal være pizza, så var der tiramisu, panna cotta eller vaniljeis at slutte af med. 

 

Pasta for alle pengene

Var man mere til pasta, var der 15 forskellige. De serverede klassiske pastaretter som lasagne og carbonara, men også nogle egnsretter, som ikke ses på mange restauranter i Aarhus. Af retter kunne nævnes Spaghetti con gamberi e salmone eller Pappardelle Salsiccia Porcini med hvidløg, salsiccia, Karl Johan svampe, timian, flødesauce. Skulle der noget ekstra til, kan du starte med en forret som antipasto misti eller Vitello tonnato. 

 

Drikkevarer

Flere italienske øl havde fundet vej til køleskabet. Her er fx. Moretti og Peroni og enkelte knap så kendte italienske øl. Der var også San Pellegrino, sodavand, økologisk saft eller rød- og hvidvin. Vinene var italienske. De røde var ofte i den tunge ende af skalaen. Priserne var sympatiske og udvalget var ikke stort.

 

Stemningen

Det var hyggeligt i restauranten, der havde stengulv og rå mustensvægge i kombination med vinduerne ud mod Vestergade. Der var god plads, og møblerne var komfortable. Man sad godt i stolene. Betjeningen var rolig og smilende. 

 

Prisniveau

En frokostpizza kostede 50 kr., og om aftenen var prisen 70 kr. for den billigste pizza og op til 95 kr.. En pizza som skilte sig prismæssigt ud var Filetto di manzo ai porcini til 130 kr.. Pastaretterne kostede mellem 70 og 110 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Læs vores madanmeldelse af Fratelli her:

Huske du dengang Depanneur lå i Skovgaardsgade

Det var synd, at Bambi måtte lukke på Banegårdspladsen