Joe sandwich og salatbar mens den endnu var åben

Husker du Joe sandwich og salatbar? Den lukkede i 2022

 

Joe sandwich og salatbar var en lille takeaway beliggende på Frederiks Allé overfor Frederiksbjerg Torv. Helt præcis lå den i Frederiks Allé 149. Den var vel kun åben i fire måneder først den lukkede over natten. Konceptet var vist ikke helt gennemtænkt, og kunder udeblev. Maden var ikke hjemmelavet på nogen måde. Joe sandwich og salatbar lukkede sidst i 2022. Nu er der en frisør i lokalerne. 

 

Den så ikke ud af meget udefra, men menukortet havde en del at byde på. Sandwich og salatbaren var pæn og indbydende og bag disken stod betjeningen klar til at betjene med et smil. Joe sandwich og salatbar havde åbent hver hverdag fra kl. 9.00 til 20.00, mens dørene åbnede op kl. 10 lørdag og søndag og lukkes kl. 18.00. 

 

Maden hos Joe sandwich og salatbar

Det sagde sig selv, at det var sandwich og salater, man kunne købe hos Joe sandwich og salatbar. Der var 9 forskellige sandwich, som folkene bag baren havde sammensat.

 

Salat, tomat og agurk var faste elementer i sandwichene. Man kunne vælge i mellem kylling, tun, æg og rejer, roastbeef, laks, salami eller skinke. Intet af det var hjemmelavet mens derimod vakuumpakket. 

 

Du kunne også vælge vegetarsandwichen med falafel og humus. Derudover var det muligt selv at sammensætte sin sandwich. Af dressinger er der urtedressing, chilimayo og husets egen dressing. Noget det eneste de kaldte hjemmelavet. Der var også en enkelt panini, der serveres varmt og var med kylling, pesto, tomat og ost. Ikke meget må man sige. 

 

Pastasalat og boxe

Der var vel dem man vil kalde god variation i pastasalaterne. En almindelig pastasalat bestod af pastaskruer, ærter, majs, agurker og krydderurter. Af kød kunne der vælges mellem kylling, roastbeef og skinke. Derudover var der salater kun med grønt eller med feta, falafel eller tun. En tunbox bestod ud over tun af avocado, salat, agurk, løg, tomat og chilimayo.

 

Atmosfæren

Der var ikke meget plads i den lille sandwich og salatbar, men her var pænt og rent, trods det var småt. Så snart du trådte ind i biksen, stødte du på disken, hvor de salater grøntsager i forskellige farver lå og var klar til at komme i din sandwich eller salat. Ikke alt var lige friskt, og det var svært at skjule i den åbne bar. Indretningen virkede meget hjemmelavet i det, selvom det på ingen måde er negativt. Den var lidt sin egen. 

 

Prisniveau

Hos Joe sandwich og salatbar kunne du købe en sandwich fra 59 kr.. Det var lave til moderate priser for en pænt stor sandwich. Pastasalater og boxe kostede fra 50 kr., men råvarer var velsagtens også de billigste der kunne opdrives. 

 

LÆS OGSÅ:

Husker du Det Orientalske Hjørne på Hasle Torv?

Husker du Freddies To-Go på Søren Frichs Vej?

Rart at vide om en food truck?

 

Indretningen hos Joe sandwich og salatbar

Disken hos Joe sandwich og salatbar da den havde åbent

Udsigten fra Joe sandwich og salatbar

Det ser godt nok noget tamt ud hos Joe sandwich og salatbar

Joe sandwich og salatbarJoe sandwich og salatbar set udefra