Aaens Panini Hus

Åboulevarden 19, 8000 Aarhus C +45 52 42 57 07

Åboulevarden i Aarhus er fyldt med caféer, barer, restauranter og takeaway. En af dem er Aaens Panini Hus. De slår sig op på at have byens bedste natmad og holder åbent til klokken 02.00. Paninihuset er ikke lige til at få øje på. De er på modsatte side af alle caféerne, og de gør opmærksom på sig selv med neonlys. 

 

Åbningstiderne er ikke til at regne med – så det er ikke nogen god idé at stole på dem.

 

Maden

Det er et spinkelt menukort på den måde, at her kun er shawarma, pizza og panini at vælge mellem. Under de tre kategorier er der derimod mange valgmuligheder. Maden laves af relativ friske råvarer. Når bestillingen er sket, igangsættes madlavningen. Ikke før. Det betyder, at maden er frisklavet. Råvarerne er ikke noget at skrive hjem om. Kunderne stiller heller ikke de store krav, da de er i byen for at drikke og feste – og ikke for at spise fint mad.

 

Panini

19 forskellige paninier er der at vælge mellem. De toppes alle med frisk persille, oregano, parmesanost, og hjemmelavet dressing. Paninierne deles op i de klassiske paninier og Aarhus style panini. Her er noget for kødspisere og vegetarer. 

 

Pizza

Hele 23 forskellige pizzaer er valgmulighederne. Opskrifterne er deres egne og testet af på gæsterne igennem flere år. Dejen er langtidshævet, og bunden er sprød. Pizzaerne toppes med friske basilikumblade, parmesanost og oregano samt hjemmelavet dressing efter ønske. 

 

Rullerne er med hjemmelavet brød, tomat, løg, salat, persille og dressing. Der er to at vælge mellem. En med kebab og en med kylling. 

 

Drikkevarer

Til din takeaway kan du slukke tørsten med en dåsesodavand som Coca Cola, Fanta, Sprite eller Zero. 

 

Atmosfæren

Aaens Panini Hus er et lille takeawaysted. Der er få siddepladser indenfor og også udenfor ved åen. De fleste kommer efter takeaway, og i de sene aftentimer er der run på. Ofte er der en fest i det lille lokale. Pizzabagerne tager gerne imod ønsker og gør, hvad de kan for at opfylde gæsternes ønsker. 

 

Prisniveau

Priserne er moderate. Der er godt med fyld på pizzaerne, og de koster mellem 69 eller 79 kr. Prisen på panini er mellem 50 og 60 kr., mens rullerne koster 55 kr.. Det er fair nok, især når kvaliteten af maden er lav. 

 

LÆS OGSÅ:

Kender du Pronta Pizza i Sønder Allé?

Ramen Takumi – japansk restaurant i Skolegade

 

Senest opdateret: 22/09/2023 03:09