Bella Napoli

Rosenvangs Allé 258, 8270 Højbjerg 86 27 69 98

Det familieejede pizzeria, Bella Napoli, er beliggende på Rosenvangs Allé ved Højbjerg Torv. De har mere end to årtier på bagen og er kendt af beboerne i området, der gerne kommer igen efter mad. Udvalget består ud over pizzaer af pasta, ruller og insalata.

 

Maden hos Bella Napoli

Det meste af maden tilberedes fra bunden. Der er pizzaer for de fleste, og Bella Napoli fornyr sig løbende, så der kommer nye retter på menukortet. Det er pizzaer, der fylder mest på menukortet. Hele 43 forskellige er der at vælge mellem. Alle pizzaerne kan fås med den tykkere Deep Pan bund eller med glutenfri bund.

 

De italienske pastaretter rummer både lasagne, spaghetti bolognese, carbonara med bacon, skinke, champignon, æg og parmesan i en flødesauce. Vegetarerne kan vælge Vegetariana med champignon, løg, ærter, peber og parmesan. 

 

Insalata og rullekebab

Som tilbehør eller en forret kan man snuppe en af de seks insalata. Rullerne er der to af med salat, tomat, løg og dressing og enten kebab eller kylling. Der er også en rulle til vegetarerne, ligesom der er tzatziki eller hvidløgsbrød. 

 

Drikkevarer

Her er der ikke det store udvalg. Sodavand som Coca Cola, Fanta, og Sprite er, hvad der kan vælges mellem. 

 

Atmosfæren

Mange kommer forbi efter takeaway, og kan tage plads ved små caféborde ved indgangen, mens man venter på maden. I lokalet bagved er der indtil flere siddepladser, hvor der er dækket op med hvide duge og et par blomster. Betjeningen er nede på jorden og venlige. 

 

Prisniveau

Det er fair priser, de holder sig hos Bella Napoli. Pizzaerne koster 58 for den billigste, som er Margherita og op til 85 kr. for La Gondola, der er med oksefilet, pepperoni, bacon, ananas og gorgonzola. Rullekebab koster 59 kr., og insalata står til mellem 35 og 48 kr.. Bella Napoli har klippekort og hver 10. pizza er gratis. Ved køb af minimum fem pizzaer medfølger 1 ½ liter sodavand.  Ønskes Deep Pan eller glutenfri, betaler man hhv. 10 eller 25 kr. ekstra. 

 

LÆS OGSÅ:

Nature Kitchen i Højbjerg

 

Senest opdateret: 04/04/2024 12:04