Brødrenes Original – Borggade

Borggade 12B, 8000 Aarhus C 50 42 30 85

Brødrenes Original er beliggende i Passione & Enotecas gamle delikatessebutik i Borggade. Det er brødrene Theis og Magnus Thesbjerg Jensen, der står bag Brødrenes Original. De har også en madbod ved samme navn på Aarhus Ø. Det er en burgerbar med moderne dansk grillmad med udgangspunkt i lokale leverandører.​​ Herfra kan du tage plads ved et af de få borde indenfor eller hente din takeaway alle ugens dage.

 

Maden

Menukortet er enkelt, men der dukker af og til en ny sæsonbetonet sandwichvariant op. Brødrene hjemmesylter og laver deres egne mayonnaiser. Af sandwich kan du vælger mellem dellen, svinet, bøffen eller veggie. Alle kommer i en ristet rustik durumbolle og er smurt med hjemmerørt grill-mayo. 

 

Svin og frikadelle

Svinet består af en ​​ribbensandwich med lynmarineret frisk rød spidskålssalat, dansk ribbensteg og hjemmesyltede agurker. Dellen er bedstemors frikadelle med lynmarineret frisk rød spidskålssalat og hjemmesyltede agurker. 

 

Okse og veggie

I oksesandwichen er der dansk bøf, hjemmesyltede rødbeder og agurker, ristede og ølkaramelliserede bløde løg. Til vegetarerne er der en vegansk bøf og ellers det samme som i oksesandwichen.  

 

Menu og ekstra

Skal der lidt ekstra til, er der grove fritter, dobbelt op på kød, hjemmelavet brun sovs og hjemmerørt dip. Alle sandwich fås også som menu med grove fritter, valgfri drikkevare og en hjemmerørt dip.

 

Drikkevarer

Det er ikke drikkevarer, de gør sig i hos Brødrenes Original. Men der er da lidt at slukke tørsten med. Sodavand som Faxe Kondi og Pepsi, Cocio og vand er noget af udvalget.

 

Atmosfæren

Det er farverigt hos Brødrenes Original. Blåt og rødt er de gennemgående farver. De store køleskabe er med til at bringe farve til lokalet. Pladsen er trang. Der er en hjørnebænk med et par borde foran samt flere højstole ved vinduerne mod Borggade. Betjeningen er nede på jorden og smilende. 

 

Senest opdateret: 30/09/2022 11:09