Burger King i Lystrup

Lægårdsvej 6, 8520 Lystrup 22 63 23 30

Tæt på Djurslandsmotorvejen ved Lystrupafkørslen ligger en Burger King fastfoodrestaurant. Den er let at komme til, og der er drive in udover de snart 100 siddepladser indendørs, plus dem, som er på terrassen udenfor. Konceptet er velkendt, og selvom det mest er deres Whopper, som de er kendt for, så kommer der jævnligt nye burgere på menukortet. Kæden er den 2. største i verden og blev grundlagt i Miami i 1954.

 

Maden kan man mene om, hvad man vil, men en Whopper hos Burger King smager ens, uanset hvor i verden man køber den. Udover det så ved man, hvad man får, så man undgår overraskelser, med mindre det er første gang, man spiser på en Burger King fastfoodrestaurant. 

 

Maden 

Det er ikke hjemmelavet mad, der serveres hos Burger King. Men det er deres egne opskrifter, som de har fået masseproduceret. 

 

Burger King er kendt for at grille deres bøffer over åben ild. Flammegrillet med andre ord. Det giver uden tvivl lidt grillsmag til bøffen, også selvom det er gas, der fyres med og ikke trækul. Alle bøfferne hos Burger King er gennemstegte og ikke rosa som hos mange af de nye burgerbarer. Sådan er det, men hvis man ikke er til det, så er der også kyllingeburgere og en enkelt fiskeburger på menuen. 

 

Ellers kan nævnes deres relativt nye plantebaserede burgere. Her er der seks forskellige at vælge mellem, og der er gode takter på smagen. 

 

Stemningen hos Burger King i Lystrup

Bygningen er ret ny, og den er meget nordisk og moderne i sit udtryk. Ellers er den indrettet meget stringent på en måde, som kendetegner koncept-restauranter. Der er mange pladser, og når der er run på, så sidder man tæt. Akustikken er god, og man sidder ganske godt. Som hos de fleste Burger King restauranter så laver de maden hurtigt, og det går tjept. 

 

Prisniveau

Midt imellem er den umiddelbare vurdering. Det er jo fastfood, og man kan diskutere, hvad det skal koste. En Whopper-menu koster 69 kr. med pomfritter og en sodavand. Steakhouse Bacon King koster 89 kr. som menu, og den billigste hamburger koster 10 kr. som singleburger. Det samme gør cheeseburgeren. En Burger King børnemenu koster 35 kr., og det er enhedspris. 

 

LÆS OGSÅ:

Guide til restauranter i Århus:

Lis Pizza i Lisbjerg

 

Senest opdateret: 04/04/2024 12:04