Café Suverän

Vestre Strandalle 170, 8240 Risskov 86 17 68 21

Café Suverän er caféen ved Bellevuehallerne på Vestre Strandalle i Risskov. Hos Café Suverän vil de gerne lave rimelig sund og nærende mad. Her møder sund mad det traditionelle mad, man normalt finder i sportshaller. Den daglige leder er Helle Brahe Hager. Med en uddannelse som kok bag sig og et bredt erfaringsgrundlag, er hun godt klædt på til at klare små og større selskaber. Hver dag er dagens middag og diverse retter klar som takeaway. De laves i voksen- og børneportioner. Maden leveres ikke, men der er masser af parkeringspladser lige ved døren.

 

Maden

Retterne er frisklavet af friske råvarer. Brødet bager de selv, og hos Café Suverän sætter de en ære i at sammensætte en spændende og varieret menu.

 

Pizza

Der er pizzaer bagt i stenovn. 12 forskellige er der at vælge mellem samt en børnepizza. Bl.a. er der Versage med oksemørbrad, bacon, løg, peberfrugt og mozzarella. Suverän bedste med 3 slags ost, løg, italiensk skinke, feta, chiliolie og rucola samt Veggie med grønsager, løg, græskarkerner, artiskok og spinat.

Gratis kan der tilføjes ekstra fyld. Det samme gælder for afpyntning som salat, chili, parmesan og lignende. God stil.

 

Sandwich og salat

Tre sandwich med enten serrano skinke, laks eller kylling/bacon. Der er også wrap og salater med enten kylling eller laks. 

 

Dagens menu

Mandag til fredag er der dagens menu hos Café Suverän. Det kræver ikke andet end afhentning og derefter 10-15 minutter til opvarmning og anretning. Afhentningen sker i åbningstiden fra kl. 16.30 til 19.00. En menu kan bestå af grillkylling med stegte kartofler og salat. Store marinerede grillben, 1/2 bagt bagt kartoffel, salat og majskolbe eller frikadeller med kartoffelsalat i en let cremefraiche dressing.

 

Drikkevarer

Til at varme sig på, er der varm kakao med flødeskum eller et dejligt glas varm Chai. Der er også friskbrygget italiensk kaffe både to go og to stay. Slush ice er også en mulighed.

 

Selskaber

Bellevuehallernes faciliteter kan klare mange typer af arrangementer. Det kan være fødselsdag for voksne eller børn eller konfirmationer. Haller, boldbaner og stranden er oplagt at inddrage.

 

Prisniveau

Det er billigt at købe mad hos Café Suverän. Dagens menu koster 69 kr. og fås også i en børneportion til 35 kr.. Står den på pizza, har de en enhedspris på 89 kr..

 

Senest opdateret: 29/05/2023 01:05