Den Græske Delikatesse – Bruuns Galleri

M.P. Bruuns Gade 25, 8000 Aarhus C 40 85 81 42

I Bruuns Galleri, der er beliggende på M.P Bruuns Gade, ligger en lille delikatesse, hvorfra du kan købe græske sandwich, specialiteter som tapenader, feta, oliven, kebab samt varme delikatesser. Den Græske Delikatesse er navnet. Her kan du komme forbi efter tilbehør og småretter, som du kan tage med hjem eller spise på vejen. 

 

Maden

Alt er importeret direkte fra Grækenland og maden laves frisk hver dag. Af salater, der står klar i køledisken, er der haydari feta- eller yoghurtsalat, mardin salat, arami eller tzatziki. De kan købes i bøtter af forskellig størrelse og anvendes også til sandwich og menuer.

 

Sandwich, ruller og menuer

Der er små sammensatte menuer, hvor du sammen med brød får forskellige salater samt fx oliven eller dolmades. En menu kan bestå af grillet paprikasalat, haydarisalat, pepperoni med fetafyld samt brød. Rullerne kommer med kebab eller falafel sammen med salat og dressing. I sandwichene er der nogle af de græske salater. Fx kan du vælge en med humus, haydari, oliven og iceberg. 

 

Samosa og falafel

Der er også falafler med kikærter, kartoffel, løg, hvidløg og krydderier. Samosaerne kommer i to variationer. En med oksekød, kartofler, persille, ærter, porre og krydderier og en vegetar samosa med fladbrød, grøntsager og krydderier. 

 

Drikkevarer

Køleskabet er fyldt med diverse sodavand. Her finder du Coca Cola, Fanta, Sport, og der er også vand.  

 

Atmosfæren

Den Græske Delikatesse ligger over for Kvicklys madafdeling. Det er en lille bod, hvor køledisken stråler med de hjemmelavede og friske græske specialiteter. Bag disken står hjælpsom betjening, der kender til de mange græske delikatesser og kan vejlede kunderne. 

 

Prisniveau

Det er fair priser hos Den Græske Delikatesse. Snupper du en enkelt falafel er prisen 8 kr. og to for 14 kr.. En sandwich eller rullekebab koster 50 kr., mens menuerne står til 80 kr. uden drikkevarer. Skal der drikkevarer med er prisen 95 kr..

 

Husker du den hedengangne Restaurant Zorba i Frederiks Allé?

Senest opdateret: 05/10/2023 08:10