Ferdinand

Åboulevarden 28, 8000 Aarhus C +45 87 32 14 44

Ferdinand ligger ved åen i Aarhus. Det er en af de restauranter, som skiller sig ud ved, at de kan lave mad fra øverste hylde og er stilsikre. De holder et højt niveau, og selvom de på mange måder er klassiske i deres køkken, så formår de at forny sig. Der er siddepladser inde og ude, hvor du er tæt på byens puls.

 

Maden

I Ferdinands køkken er nøgleordene kvalitet og godt håndværk. Derfor bruger de kun de bedste råvarer, som er nøje udvalgt. Det minder mest af alt om et af de bedre brasserier i Frankrig.

 

Til aften har Ferdinand en Tasting Menu bestående af en række små måltider med stor smag. A la carte finder du retter som tartare de boeuf, færøsk laks og gris fra Nørre Søby. Du kan også vælge tre, fire eller fem-retters menuer. Til frokost er der kokkens bræt med tre til fem retter eller klassiske retter a la carte som Bretagne østers, rejemad eller ribeye steak.

 

Prisniveau

Man får høj kvalitet og meget for pengene på Ferdinand. Kokkens bræt til frokost med tre retter koster 165 kr. Set-menuerne koster mellem 350 for tre retter og 450 kr. for fem retter, og fra aftenmenuen vælger du retter fra 35 til 295 kr.

 

Stemningen

Der er en afslappet og hyggelig atmosfære på Ferdinand. Indretningen er enkel og klassisk som et af de bedre franske brasserier. Der er god plads omkring bordene, og du sidder godt. Bag den store loungebar kan man se kokkene i aktion i det åbne køkken. Tjenerne er velklædte og gør meget ud af det personlige værtskab.

 

Senest opdateret: 27/04/2022 12:04