Fika i Jægergårdsgade

Jægergårdsgade 47, 8000 Aarhus C 88 71 72 30

Fika er en takeaway cafe på Jægergårdsgade, der tilbyder sunde alternativer til din frokost eller aftensmad. Som de første i Aarhus modtog Fika i Jægergårdsgade det økologiske spisemærke i guld og bruger kun bionedbrydeligt engangsemballage af hensyn til miljøet. Navnet Fika betyder kaffepause, så når du trænger til en velfortjent pause fra arbejdet eller en cafétur med en ven, så står Fika klar.

 

Hjemmelavet, sund mad

Fikas menukort er simpelt. De udbyder 4 ting; salater, sandwiches, majspandekager og tærte. Kød har kun en lille plads på menuen, der sætter fokus på et bredt udvalg af frugt og grønt. Alt på menukortet er hjemmelavet.

 

Fika i Jægergårdsgade går ikke på kompromis med kvaliteten og al mad og drikke er økologisk. I køledisken fanges øjet af et stort og farverigt udvalg af frisklavede salater, der altid varierer i udvalg efter sæson. Frisksmurte sandwich og friskbagte pandekager med laks, selleri, hummus og kylling samt grønsagstærte findes på menukortet. Fika bager selv deres glutenfrie surdejsbrød. I weekenden er der også brunch på Fika. 

 

Friskpresset juice

Fika laver hver dag forskellige friskpressede juice på flaske. De bliver slowjuicet for at bevare flest mulige vitaminer og for at få det meste ud af grøntsagerne og frugten. Derudover er der et pænt udvalg af smoothies og kaffe.

 

Stemningen

Stemningen er afslappet og uformel. Betjeningen er imødekommende og hjælpsom. En livlig trafik i caféen kan forekomme, når kunderne kommer forbi efter takeaway. Der er få siddepladser indenfor, og når vejret er til det, kan du tage plads udenfor. Et stort udvalg af fine kopper, skåle, økologisk te og kaffe er med til at skabe en hjemlig atmosfæren i caféen. 

Senest opdateret: 02/10/2022 08:10