Frederikshøj

Oddervej 19 - 21, 8000 Aarhus C 86 14 22 80

En mester af de helt store, en madkunstner og ikke mindst en garant for den gode smag. Ja, det er Wassim Hallal, vi taler om og hans Restaurant Frederikshøj, som er definitionen på rendyrket luksus og gourmet i den allerbedste klasse. Her er ingen kompromiser – overhovedet.

Frederikshøj ligger idyllisk omkranset af Marselisborgskoven og med udsigt ud over Aarhusbugten. Her har Wassim Hallal regeret siden 2009, og det gør han med en sikker hånd. 

Siden 2015 har Frederikshøj haft en Michelinstjerne, og i 2022 kom så den anden stjerne. En stjerne Wassim Hallal har kæmpet for, og hvilket er fuldt fortjent. 

 

Maden

Det er et præcist og innovativt køkken, vi har med at gøre, og det er også det, som har sat restauranten på det nordiske landkort. 

Frederikshøj repræsenterer en evig jagt efter det sublime. En sanselig rejse i forædling og fortolkning – uden horisont. Med afsæt i den enkelte årstid skaber de teknisk overlegen, men dybt personlig gastronomi, hvor råvarer og gæster behandles med samme dybe respekt.

 

Senest opdateret: 04/07/2022 07:07