Gedulgt

Fredensgade 41 , 8000 Aarhus C

Gedulgt er en af de bedste cocktailbarer i Aarhus. Godt gemt i en baggård i Fredensgade, skal man vide, den er der. Hos Gedulgt laver de cocktails, der skal opleves. Her er noget for øjet og særligt noget for smagen. Det er en oplevelse at studere, hvordan bartenderne arbejde med cocktails og får dem til at fremstå helt unikke med røg og farver.

 

Gedulgt er ikke bare en almindelig cocktailbar. Den blev i 2022 kåret til “Best Cocktail Bar In Denmark Peoples Choice”, og titlen som “Best Bartender in Denmark”, fik en af bartenderne også. Gedulgt har åbent torsdag til lørdag.

 

Cocktails

Der er et pænt udvalg. De er delt op i kategorier. The beginning of the world er den ene, som består af klassiske cocktails, dog med et twist. Der er otte forskellige cocktails i denne kategori. Der er fx Candy champagne cocktail, Hemingway spøgelse og Røg på vandet. Anden kategori hedder All over the world. Her bliver Gedulgt inspireret fra hele verden, og cocktails indeholder ingredienser, der er i sæson på det givne tidspunkt, blandet med spiritus af høj kvalitet fra hele verden.

 

Out of this world hedder 3. kategori. Fantasien slippes løs, og der eksperimenteres med cocktails. Den sidste kategori er cocktails til at tage med på vejen og hedder The end of the world. Når aftenen slutter eller du skal videre, kan du tage en cocktail med på vejen. 

 

Andre drinks

Bobler på glas eller flaske, rom, tequila, whiskey, snaps og cognac er også at finde hos Gedulgt. Skal det være uden alkohol, kan du få flotte og kreative drinks. Øl og læskedrikke kan også købes. 

 

Snacks

Når der kommer drinks på bordet, er det rart løbende med nogle snacks. Hos Gedulgt har de 10 g kaviar, creme fraiche, croutons og 3 cl. elyx vodka, kartoffel chips, salt og eddike samt urtemayo og crispy cracklings, chili og urtemayo.

 

Atmosfæren

Der er en særlig stemning hos Gedulgt. Stilfuldt og hyggeligt. Man kan tage plads i den lange bar og holde øje med de dygtige bartendere, eller tage plads ved et af bordene.  

 

Cocktailkursus

Vil du gerne lære at lave de flotte cocktail, kan du komme på cocktailkursus for 6 eller 8 personer. 

 

Prisniveau

Der er kræset om cocktails hos Gedulgt, og de tager tid at lave. Priserne for en cocktail er fra 110 til 160 kr., men vi er også i den allerbedste liga i Danmark her. 

 

Senest opdateret: 24/02/2023 01:02