Hantwerk

Fiskerivej 2D, 8000 Aarhus C 91 25 62 57

I smukke omgivelser på den gamle træbådehavn ligger HantWerk. En lidt speciel størrelse, da den består af tre interessenter (køkken, bryggeri og bar) under samme tag. Her brygger Humleland deres øl. Alle skal præstere for, at gæstens aften fungerer optimalt. 

 

Øl- og vinbar med bistro

Menukortet er smalt. Det skifter jævnligt og er baseret på de danske sæsoner. Konceptet er ikke et restaurantkoncept, som vi ofte ser. Det er en øl- og vinbar med bistro, hvor man kan få god hjemmelavet mad. I bistroen er der fokus på delemadsbaseret mad og det gode håndværk. Men der er også a la carte. Det handler om ærlig mad og kærlighed til de gode råvarer. 

 

Populær delemenu

Barmenuen er til den lette sult, der passer godt til øllet: Det er croque á la monsieur, laksen, fuglen, arancini eller hjemmelavede grove fritter. A la carte byder bl.a. på smørrebrød, schnitzel, tatar, fish & chips eller charcuterie. Mest populær er delemenuen, hvor køkkenet sammensætter 5 retter.

 

Øllet er fra Humleland

Drikkevarerne må du selv hente i baren i den gamle maskinhal. Øllet er brygget af Humleland. Det er Lene Richter og Michael Alhof, der står bag. Der er noget at vælge mellem på fad. Bryggeriet ses lige bag baren. Humleland laver noget godt håndværksøl, som uden tvivl er værd at køre langt efter. Noget af deres øl er ren opvisning i god smag, og de har fået et hav af anerkendelser og priser. Det er muligt at smage øllet inden bestillingen. 

 

VinDanmark står for vinen

Vinen er egen import af VinDanmark. Langt de fleste findes på glas, og ellers er der flasker at vælge mellem. Om man drikker øl eller vin til maden er jo en smagssag. Her er i hvert fald noget at vælge mellem. 

 

Prisniveau

Her er hjemmelavet mad med velsmag til små priser. Fem deleretter i den her klasse til 298 kr. pr. person er billigt. Alle serveringerne a la carte koster 158 kr., mens de lette retter går fra 48 til 158 kr..

 

Senest opdateret: 28/04/2022 10:04