Hawaii Pizza

Grønnegade 41, 8000 Aarhus C 86 19 35 14

I Grønnegade ligger den lille Hawaii Pizza. Her kommer alt fra unge, børnefamilier til ældre og henter pizzaer som takeaway. Der er mulighed for parkering langs gaderne enkelte steder, men de fleste kommer gående efter deres mad eller får leveret til døren. Der er åbent alle ugens dage. Fredag og lørdag helt til kl. 05. 

 

Maden

I menukortet hos Hawaii Pizza finder du et stort udvalg af pizza, burger, durumrulle, pitabrød, sandwich, boxe og varme retter. Pizzaerne fylder mest. Her er 29 almindelige pizzaer. De mest populære er Hawaii, Pepperoni, Meatlover eller Fantasia, hvor du selv bestemmer, hvad der skal være på din pizza. Tre af pizzaerne er særligt stærke og er med jalapenos. Er du til indbagte pizzaer, er der fire at vælge mellem. 

 

Pita, rulle og burger

Hvad, der skal i af protein i det hjemmelavede brød til pita og rulle, er op til dig. De kommer alle med salat, tomat, løg og dressing. Burgerne er enten hamburger eller cheeseburger. 

 

Box og a la carte

Boxene er alle med syltede agurker, salat, tomater, ketchup, remoulade og pommes frites. Derudover vælge du kylling, kebab eller falafel. A la carte er pasta med kødsauce, kebab- eller pølsemix eller Kapsalon med kebab, ost, pommes frites, salat, tomater, syltede agurker, chili, hvidløg og dressing.

 

Drikkevarer

Skal der drikkevarer til, kan der købes diverse sodavand, Kildevand, Cocio, Ayran og Red Bull hos Hawaii Pizza. 

 

Atmosfæren

Hawaii Pizza fylder ikke meget i gadebilledet. Det er en lille biks med palme, parasol og liggestol på skiltet udenfor. Du kommer lige ind til disken, når du træder ind ad døren. Under disken og ved siden af, er der køleskabe med drikkevarer, der kan købes til maden. Vil du spise maden hos Hawaii Pizza, er der et højbord langs den ene side eller ud mod Grønnegade, hvor du kan følge med i livet udenfor. Du kan også tage plads ved det lille bord.

 

Prisniveau

Her er noget for enhver pengepung. Pizzaerne koster fra 65 kr. for Margherita og op til 95 kr. for den veganske pizza. Hamburger koster 55 kr., mens durum og pita står til 60 kr..

 

 

Senest opdateret: 24/09/2023 11:09