Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus

Margrethepladsen 1 , 8000 Aarhus C 86 12 86 65

Hotel Radisson er et 4-stjernede hotel placeret i Scandinavian Congress Center på Margrethepladsen i Aarhus. Det er blevet udråbt til “Bedste hotel i Danmark uden for København” og “Bedste hotelkæde i Danmark” og er beregnet til både forretnings- og ferierejsende. Hotellet har 234 værelser og ligger til indgangen af Scandinavian Center. Naboen er i øvrigt Musikhuset.

 

Værelser

Hotellet byder på veludstyrede værelser og suiter med temaer som New York Mansion, Natural Cool eller Urban. Der er Apple AirPlay-TV, gratis WiFi og kaffe-/tefaciliteter på værelset. Der er flere størrelser af værelser afhængigt af behovet. Standardværelserne er 22 m2 og med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Presidential suiten er 70 m2 og med ekstra komfort, badekåbe og tøfler, og så er der familieværelserne med plads til op til ni voksne gæster. 

 

Bar og restaurant

Der er to restauranter. Morgenmadsbuffeten serveres på Restaurant Scenario, mens den anden restaurant hedder RAA Nordic Brasserie & Bar og ligger tæt ved indgangen tilnhotellet. Her serveres nordisk mad, og der er plads til forretningsmiddag, hotellets gæster eller en middag med partner og venner. Naturens forskelligheder og kreativitet hyldes gennem restaurantens mad og drikke. Menukortet er ikke stort, men fint varieret. Der er altid dagens tre-retters menu at vælge, ellers kan gæsterne gå a la carte og vælge fx oksemørbrad, fisk eller RAA´s burger.

 

Møde- og konferencefaciliteter

Der er 33 mødelokaler i tillæg til Scandinavian Congress Center, der kan rumme op til 1.600 deltagere. Hos Radisson er der styr på alle detaljer lige fra professionelt designede mødeområder til AV-udstyr og tilpasset catering. 

 

Restauranter og attraktioner i nærheden

Med en beliggenhed i hjertet af Aarhus er du tæt på livet i byen. Du kommer let omkring i Aarhus og med attraktioner som ARoS Kunstmuseum, Musikhuset og Ridehuset som naboer, er der nok at tage sig til. Strøget, med et utal af shoppingmuligheder, ligger bare 8 minutters gang fra hotellet, og Tivoli Friheden ligger blot to km væk

 

I Frederiksgade finder du restauranter tæt på hotellet. Her er bl.a. SYV-NI-13, Kowloon, Baggården 22, Flux, A+ Siam Sushi og Restaurant Dauphine. Søger du en bar ligger den irske bar Tir Na Nog og den tyske Die Kleine Bierstube i Frederiksgade, mens de brune værtshuse som Central Bar og Hunters er beliggende i Frederiks Allé.  

 

P-pladser

Der er 1.000 parkeringspladser udenfor hotellet og i parkeringskælderen. Købes parkeringsbilletten i receptionen, er der rabat. Der er gåafstand til banegården og til busstoppesteder med bybusser samt transport til Billund Lufthavn.

 

Senest opdateret: 23/10/2022 11:10