Mødeguide: Find dit næste dagsmøde i Aarhus her

 

En af de forespørgsler, vi ofte får her på Spiseguiden Aarhus, er på dagsmøder eller heldagsmøder. Det er også svært at finde ud af, hvem der har dagsmøder, hvad det koster, og hvad man kan få af mad, drikke, udsigt, udstyr og andre kreative muligheder. Dagsmøder er noget, de fleste firmaer ofte benytter sig af – både offentlige som private. Men også private grupper benytter sig af dagsmøder såsom bestyrelser, studiegrupper, arbejdsgrupper osv.

 

Hvad er vigtigt for et dagsmøde?

Vi har i den her guide til dagsmøder i Aarhus samlet dem, som vi med sikkerhed ved, laver dagsmøder. Der er stor forskel på, hvad de kan tilbyde, hvor de ligger og ikke mindst, hvad det koster. Der er ikke andre i Aarhus end os, som har lavet et samlet overblik over udbuddet af dagsmøder. Vi overvåger alle udbyderne, og hvis en lukker, så ryger de ud af guiden øjeblikkeligt. Derfor vil vi mene, at vi er de mest opdaterede på dagsmøder i Aarhus 

 

Vær grundig i din research

En forudsætning for et vellykket dagsmøde er, man ved, hvad man vil have, og hvad det cirka må koste pr. person. Det er forudsætninger, som skal være på plads, inden man ringer eller skriver til de steder, man finder interessante. Mulighederne er mange derude, men der er stor fokus på, om et dagsmøde skal være kreative med ture i det fri, eller om man skal sidde og se på en skærm med Powerpoint. Maden er sikkert også af en vis betydning, og her er det godt at spørge udbyderne, hvad de kan tilbyde dig. Altså lade dem komme med forslag indenfor en given pris eller præference. 

 

Få hjælp til at finde et dagsmøde

Der er mange hjemmesider i dag, hvor man kan få 3 forskellige tilbud på en opgave. Herunder dagsmøder. De forskellige portaler har speciale i at finde de steder, som kan levere den opgave, du efterspørger. En af dem er Eventbutler i Aarhus, som har stor ekspertise i at afdække dine behov og få tilbud fra deres samarbejdspartnere. De har langt de fleste af de aktører med, som gør i dagsmøder. Det koster ikke kunderne noget at bruge Eventbutler. Der er også andre på markedet, men vores erfaring med Eventbutler er god. De er hurtige og vildt seriøse i det, de laver. 

 

Alle her er med GRATIS

På Spiseguiden Aarhus koster det ikke noget at have en profil. Intet, og vi overvåger, hvem der åbner, og hvem der lukker. Man kan købe målrettede bannere på vores opdaterede guide, og det er så det, vi tjener penge på. Vi vil gerne vise vores brugere, hvem der udbyder og laver dagsmøder, oplyse fakta og så linke til dem. Vi arbejder dog på at få flere fakta med, og hvad et dagsmøde kan koste fra og til. Men den pris er knap så meget værd, da den afhænger af, hvad man ønsker, hvor det er og ikke mindst, hvor mange man er.

 

Behovet er stigende

At finde et lokale til et dagsmøde er ikke svært. Det svære er nok mere at finde det rigtige setup. I Aarhus spænder udbyderne fra mindre spisesteder i en baggård over til de helt store kulturinstitutioner. Hotellerne er oplagte at bruge, især hvis der er behov for overnatning. Mødefaciliteterne på hotellerne og de større restauranter er ofte fleksible, og lokalerne kan skaleres fra ganske få personer op til mange hundrede deltagere. Da Aarhus er i konstant vækst, og der dagligt åbner nye virksomheder, er behovet for at holde møder ude i byen stigende. En tendens, som ser ud til at fortsætte.

 

Forplejning på flere niveauer

Mad og drikke til dagsmøder har givetvis betydning for de fleste, som booker møder. Her er udbuddet også i den pæne ende, og der er kommet en større bredde i, hvad man kan vælge af mad. Der er selvfølgelig de typiske mødepakker, hvor man kan vælge mellem nogle på forhånd bestemte pakker, hvor der er all inklusive drikkevarer med. Her er typisk god value for money, men valgfriheden er også begrænset. Hvis man vil give den mere gas, er det nogle af Aarhus’ største gourmetrestauranter, man skal have fat i. Flere af dem har også lokaler til dagsmøder, og her er mad og vin fra øverste hylde.

Parkeringspladser

Aarhus er ved at blive en “rigtig” storby med de fordele og begrænsninger, det kan give. Biltrafikken i Aarhus er under pres. Der kommer flere og flere biler til byen, og infrastrukturen for biler er ikke blevet bedre med årene. Det giver selvsagt problemer for trafikanterne. En ting, man skal være opmærksom på, er parkeringsforholdene. Her er det en rigtig god idé at undersøge parkeringsforholdene, hvis deltagerne til ens møder kommer i bil. Her er mange muligheder, da man kan leje dele af et p-hus på forhånd. Flere af stederne har også gratis parkering med, hvis man booker dagsmøder hos dem. Uanset hvad, så er parkering noget, som måske skal med i overvejelserne, når vi taler om dagsmøder i Aarhus.

Senest opdateret: 06/02/2024 01:02