Mødeguide: Find dit næste dagsmøde i Aarhus her

 

En af de forespørgsler, vi ofte får her på Spiseguiden Aarhus, er på dagsmøder eller heldagsmøder. Det er også svært at finde ud af, hvem der har dagsmøder, hvad det koster, og hvad man kan få af mad, drikke, udsigt, udstyr og andre kreative muligheder. Dagsmøder er noget, de fleste firmaer ofte benytter sig af – både offentlige som private. Men også private grupper benytter sig af dagsmøder såsom bestyrelser, studiegrupper, arbejdsgrupper osv.

 

Hvad er vigtigt for et dagsmøde?

Vi har i den her guide til dagsmøder i Aarhus samlet dem, som vi med sikkerhed ved, laver dagsmøder. Der er stor forskel på, hvad de kan tilbyde, hvor de ligger og ikke mindst, hvad det koster. Der er ikke andre i Aarhus end os, som har lavet et samlet overblik over udbuddet af dagsmøder. Vi overvåger alle udbyderne, og hvis en lukker, så ryger de ud af guiden øjeblikkeligt. Derfor vil vi mene, at vi er de mest opdaterede på dagsmøder i Aarhus 

 

Vær grundig i din research

En forudsætning for et vellykket dagsmøde er, man ved, hvad man vil have, og hvad det cirka må koste pr. person. Det er forudsætninger, som skal være på plads, inden man ringer eller skriver til de steder, man finder interessante. Mulighederne er mange derude, men der er stor fokus på, om et dagsmøde skal være kreative med ture i det fri, eller om man skal sidde og se på en skærm med Powerpoint. Maden er sikkert også af en vis betydning, og her er det godt at spørge udbyderne, hvad de kan tilbyde dig. Altså lade dem komme med forslag indenfor en given pris eller præference. 

 

Pas på med 3 tilbud-portaler

Der er mange hjemmesider i dag, hvor man kan få 3 forskellige tilbud på en opgave. Herunder dagsmøder. De forskellige portaler tjener så et eller andet på at formidle den kontakt. Sådan er det, og der er forskellige forretningsmodeller. Men man ser aldrig hele billedet, men får “kun” 3 forskellige tilbud.

 

Det er langt fra og yderst sjældent, man får de bedste tilbud ved den metoder, og næsten sikkert at man ikke får eller ser alle de muligheder, der findes. Sådan virker 3 tilbud-portaler ikke. De tager ofte dem med, som betaler mest, og er i bund og grund ligeglade med jeres ønsker, bare de tjener penge til deres portaler. Men hvis man udelukkende er ligeglad med andet end prisen i sine dagsmøder, så er 3 tilbud-portalerne nok rigtig gode. 

 

Alle her er med GRATIS

På Spiseguiden Aarhus koster det ikke noget at have en profil. Intet, og vi overvåger, hvem der åbner, og hvem der lukker. Man kan købe målrettede bannere på vores opdaterede guide, og det er så det, vi tjener penge på. Vi vil gerne vise vores brugere, hvem som udbyder og laver dagsmøder, oplyse fakta og så linke til dem. Vi arbejder dog på at få flere fakta med og hvad et dagsmøde kan koste fra og til. Men den pris er knap så meget værd, da den afhænger af, hvad man ønsker, hvor det er og ikke mindst, hvor mange man er.

Senest opdateret: 23/02/2023 06:02