Ja Tak Spisehus

Eya Jensens gade 54 , 8240 Risskov +45 50 70 90 75

I Risskov ligger en italiensk inspireret familierestaurant. Ja Tak Spisehus er navnet, og her er noget for alle uanset alder. Restauranten er ikke som alle andre italienske spisesteder, mener folkene bag. Her sige de selv, at de går de ikke på kompromis med hverken råvarerne, tilberedningen eller anretningen, og maden er autentisk italiensk. Der er plads til 60 spisende gæster indenfor og 20 udenfor. Maden kan spises i restauranten, tages med hjem som takeaway, og i restauranten er der også plads til selskaber. Restauranten ligger i forbindelse med en hal. Så er det på plads. Dog i et selvstændigt lokale.

 

Maden

Menukortet er stort og varieret. Det handler naturligvis om italiensk mad, og der er noget for både børn og voksne. I køkkenet står en italiener, der bruger sin bedstemors opskrifter, og de fleste råvarer importeres fra Italien. 

 

Pizzaer i to kategorier

Alle Husets pizzaer er med tomatsauce, ost og oregano. Derudover kan du vælge mellem 15 varianter lige fra Margherita til Ja Tak special med champignon, løg, grøn peber, skinke, pepperoni, oksekød og pølser. De traditionelle pizzaer er alle med bøffelmozzarella og toppes med olivenolie og frisk basilikum. Der er 14 varianter såsom Parma med parmaskinke, rucola, flager af parmesanost eller Siciliana med ventricina, grillet aubergine og parmesanost.

 

Pasta, burger og steak

Pastaretterne er lasagne, eller pasta med en af følgende saucer: bolognese, amatriciana (italiensk bacon med løg og tomatsauce), trøffelsauce eller tomat- og pestosauce. Der er også burger og steak, lige som du kan starte med en forret og slutte med en dessert.

 

Vin og drikke

Til at slukke tørsten er der tre hvidvine, en rosé og fire rødvine. Der er også et lille udvalg af fadøl og flaskeøl, ligesom der er sodavand. Kaffe og te er også en mulighed. 

 

Atmosfæren

Ja Tak Spisehus er en hyggelig og autentisk familierestaurant. Møblerne er klassiske borde og stole, men der er også sofaer at tage plads i. Er vejret til det, kan du tage plads udenfor. Kommer du bare forbi til en drink, er du også velkommen. 

 

Prisniveau

Det er fair priser, de holder sig hos Ja Tak Spisehus. Husets pizzaer går fra 60 til 95 kr., mens de traditionelle pizzaer koster fra 85 til 130 kr.. Pastaretterne koster 95 eller 105 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Kender du Pronta Pizza i Sønder Allé?

Senest opdateret: 03/04/2024 11:04