Kjærs Kaffebar

Sønder Allé 29, 8000 Aarhus C +45 26 70 20 50

I Sønder Allé, overfor Rutebilstationen, findes en lille hyggelig kaffebar. Kjærs Kaffebar er navnet. Her dufter altid af frisk bagværk, og de står for god kaffe, frisklavede sandwich, kager og diverse kolde drikke. Mange tager det med på vejen, men der er også plads til at slå sig ned i og nyde et roligt og afslappende ophold i kaffebaren. Priserne er til at have med at gøre, og stemningen behagelig og afslappende. 

 

Maden

Der er tænkt over kvalitet hos Kjærs Kaffebar. Brødet og kagerne er hjemmebagte. Hvilke kager, der kan vælges, varierer og tager udgangspunkt i sæsonen, men udvalget er bredt.  

 

Tre forskellige sandwich er på kortet. De er frisklavede og findes i udgaverne ost og serrano, kylling eller avocado. De er med en bund af salat, syltede rødløg og gulerødder samt en form for smørelse. De friskbagte boller kaldes ølandsboller og kan fås uden noget eller med smør og ost. 

 

Drikkevarer

Kaffen er friskbrygget og kommer som cortado, cappuccino, iced latte eller espresso. Soyamælk og havremælk kan tilkøbes, hvis det er et ønske. Der er også varm kakao eller økologisk te. Diverse kolde drikke findes også i kaffebaren. 

 

Stemningen

Der er en afslappet og nede-på-jorden atmosfære. Et lille frirum i en travl hverdag. Der er ikke meget plads, men alligevel har de formået at skabe hygge i kaffebaren med sofaer, grønne planter og ofte også friske blomster. Udenfor er der opstillet et par bænke langs muren, hvorfra man kan nyde en kop kaffe imellem de grønne planter. Betjeningen er nærværende og smilende. De er medvirkende til den gode stemning. 

 

LÆS OGSÅ:

Guide til restauranter i Aarhus:

Griseriet hos Street Food

 

Senest opdateret: 04/04/2024 12:04