Kridthøj Ost

Kridthøjvej 4 , 8270 Højbjerg 86 11 87 73

Ostebutikken Lading Mejeri, Kridthøj Ost, er beliggende på Kridthøj Torv i Højbjerg. De kalder sig selv Danmarks største ostekæde og serverer danske og udenlandske specialiteter. Særligt oste og pølser. De har et bredt netværk af samarbejdspartnere og interessenter. 

 

Maden

Hos Kridthøj Ost kan du fylde kurven med dit udvalg af ost og pølse samt tilbehør og snacks og dermed sammensætte din egen anretning. Du kan også overlade det til ekspertisen og vælge Kridthøj Osts oste- eller tapasanretninger.

 

Ostene 

De kommer fra diverse danske mejerier som Mamme, Asaa, Dybbækdal, Thise, Jernved, Naturmælk og Arla Unika. Udenlandske oste fra bl.a. Schweiz, Frankrig, Spanien og Norge er også at finde i butikken. 

 

Pølserne

Kridthøj Ost fører også traditionelle italienske pølser som salami, galbanetto, toscansk salami og traditionel salami, ligesom de forhandler Slagter Munch fra Skagen.

 

Oste- og pølseanretninger

Er du mest til ost, skal du vælge ostebordet med 11 forskellige dessertoste. Skal der også pølser til, er der to muligheder. Oste- og pølsebordet med 11 forskellige dessertoste og fire slags pølser eller vælg luksus ostebordet med 11 forskellige dessertoste, 4 slags pølser og 7 slags forskelligt tilbehør. Lidt vindruer er med som pynt. 

 

Drikkevarer

Kridthøj Ost har specialøl fra bryggerier som Wintercoat, Fur og De 5 Gaarde. Der er også vine, fransk limonade og Rochester ingefærshot.

 

Atmosfæren

Butikken er indbydende og bugner af ost, pølse og diverse snacks samt drikkevarer. Personalet er konstant under oplæring og udvikles i takt med nye varer i sortimentet. De har en stor viden og vejleder med et smil og venlighed.

Senest opdateret: 31/01/2023 04:01