Madværftet

Kirkebakken 4, 8330 Beder 21 41 48 41

Madværftet er en takeaway beliggende på Beder Torv i Beder. De gør det nemt for kunderne at servere hjemmelavet aftensmad uden det store besvær. Her kan man hente sin varme aftensmad eller købe retterne som frost. Hver fredag er deres populære tapas på menuen. Ellers finder du hjemmelavet is, økologisk brød og økologisk koldhævet dej til varm-selv boller i butikken. Virksomheder kan også nyde godt af den hjemmelavede mad, da Madværftet leverer frokost til virksomheder og private i Aarhus og område. Madværftet er har åbent mandag til fredag. 

 

Maden

Hver dag er der dagens varme ret eller sandwich som kylling og bacon, laksesalat, falafel og avocado eller serrano og øko. bjergost at vælge mellem. Det er hjemmelavet mad. Retterne skifter hver uge. Det kan være retter som kylling i karry med gulerødder, squash og basmatiris, Mørbradgryde med pølser, peberfrugt, champignon og basmatiris eller frikadeller med kartoffel. 

 

Tapas hos Madværftet

Hver fredag kan du skyde weekenden i gang med en tapaspakke. Du blander selv din egen tapasbakke, og har valget mellem forskellige oste og charcuteri, dip og toppings. Pakken indeholder fire charcuteri, fire oste, to tapenader, laksesalat eller kyllingesalat, oliven, abrikoser, syltede løg, valnødder i honning, cornichoner, kiks og friskbagt økologisk koldhævet brød.

 

Tapas til selskaber

Madværftet sørger for mad til selskaber. Det kan være til en hyggeaften hjemme med venner og familie, men også til større arrangementer som fødselsdage og familiefester. 

 

Øl og drikke

Der er Klosterøl i køleskabet og på hylderne. Tre forskellige er der at vælge mellem. Af sodavand er der diverse fra Frem, Galvanina økologisk i flere varianter samt MOSTers økologisk saft og most. En kop kaffe kan Madværftet også byde på. 

 

Atmosfæren

Madværftet er en rummelig og behagelig takeaway at træde ind i. Betjeningen er imødekommende og tager sig tid til kunderne. I disken ses udvalget af maden, fryserne bugner af frostretter og køleskabene er med kolde drikkevarer, hvis der skal en øl eller sodavand med hjem.

 

Senest opdateret: 14/11/2022 03:11