Margueritten Grill & Café

Skovlundvej 16, 8541 Skødstrup 60 88 94 50

Margueritten Grill & Café ligger i Skødstrup på kanten af Egå og tæt på Djurslandsmotorvejen. Her har vi med en gammeldags grillbar at gøre, men nybygget og moderne, så den står snorlige. Og der er ikke så meget 1970’er grillbar over Margueritten. Maden er langt hen ad vejen hjemmelavet, og den smager fint. Det er grillmad i den bedre ende af skalaen, man får her. 

 

Maden

Her er grillmad og danske retter. Eksempelvis kan nævnes diverse burgere, hotdogs, bøfsandwich, pita, pølsemiks, flæskestegssandwich, dansk hakkebøf med kartofler, brun sovs og rødbeder, flæskesteg med det hele, stegt flæsk og persillesovs eller gryden med flødesovs og oksemørbrad.

 

Man kan få tilberedt sin hakkebøf, som man ønsker det, og det trækker op. Hvis du bestiller en rosa hakkebøf til din burger eller bøfsandwich, ja, så er den rosa og ikke gennemstegt eller kogt, som de er nogle steder. Stor ros for det! Men man skal huske at fortælle det, da ikke alle er opmærksomme på at spørge. 

 

Hos Margueritten Grill & Café har de også deciderede børnemenuer, hvor både mængden af maden og priserne er mindre end normalt. 

 

En stor del på menukortet kan fås som takeaway. 

 

Stemningen

Hyggeligt, rent og pænt. Alt er jo nyt, og det er en moderne indretning, man møder hos Margueritten Grill & Café. Der er højborde, både med faste polstrede bænke, og en masse udendørspladser, hvor der i øvrigt er sol det meste af dagen. 

 

Dip er gratis her, og man tager den selv i den dertil indrettede dipbar. Det sker på små gamle retro-tallerkener. I øvrigt er alt porcelæn retro og noget fra en svunden tid. Ret cool.

 

Prisniveau

Det er sympatisk og god value for money. Maden smager godt, uden det er gourmet. Portionerne er jyske, og man bliver godt mæt. En cheeseburger koster 69 kr., en bøfsandwich 79 kr., mens en gang stegt flæsk med persillesovs koster 97 kr.. En børnemenu koster 69 kr. inkl. drikkevarer. 

 

Senest opdateret: 02/01/2023 07:01