Maden er den traditionelle London style. London er kendt og berygtet for at være Europas bedste sted at spise indisk mad. Nogle siger endda bedre end i Indien. Grunden kan findes i, at Indien var en del af det britiske imperium indtil 1948.
Der er nok at vælge mellem på menukortet. Det er vel det, man kalder et passende udvalg. Delemaden på menukortet er at foretrække, hvis man gerne vil spise, som inderne spiser. Her er mange retter, som hele selskabet spiser, så de kan smage mest muligt. Det kan anbefales at prøve.
Maden er krydret, men her har man medbestemmelse. Nogle kan lide chili eller karry i orkanstyrke, mens andre ikke kan. Hos Masala bestemmer man selv, hvor stærk maden skal være, når man bestiller. Betjeningen spørger om det, ellers er der chili-logoer på menukortet, som kan bruges som rettesnor.
Prisniveau
Det er i den lave ende. Der er for alvor value for money hos indiske Masala. Generelt er det sjældent, man kan blive godt mæt med hjemmelavet og velsmagende mad i Aarhus til under 100 kr..
I delemenuen er der fire starters, Dal Tadka, Butter Chicken og forskellige naanbrød til 125 kr. pr. person. Ellers koster Butter Chicken 99 kr., og en Tikka Masala med lam løber op i 109 kr..
Mest takeaway
Restauranten ligger ved Stjernepladsen i Aarhus, tæt på midtbyen. Der er gode parkeringsforhold, og muligt at bestille på deres website. Masala er også at finde på en eller flere af udbringningstjenesterne.
Stemning
Lokalet er lille og intimt. Der er plads til 13 spisende gæster. Man sidder lidt tæt, men det er en del af charmen her. Når vejret tillader det, så er der seks siddepladser udendørs.