Pica Pica
Åbningstider
- Lukket •Åbent 14:00 - 00:00
- Fredag• 14:00 - 02:00
- Lørdag• 14:00 - 02:00
- Søndag• Lukket
- Mandag• 14:00 - 00:00
- Tirsdag• 14:00 - 00:00
- Onsdag• 14:00 - 00:00
Afslappet og groovy tapas- og vinbar med mad og vine af fin kvalitet, egen import, indrettet med store vintønder, massive plankeborde og udeservering ved den nordlige side af åen. Det er Pica Pica. Navnet kan oversættes til “haps” eller “lige til at nippe til”, og sådan serverer man gerne maden her; udvalgte delikatesser fra det sydlige Europa, serveret som delemad. Folkene bag vinbodegaen har en forkærlighed for Spanien og især det nordligt beliggende Catalonien.
Delemad
Pica Pica har fokus på klassisk delemad, som man spiser på en sen aften i det nordlige Spanien. Bestil det store udtræk af tapas, hvor man serverer oste, skinker, pølser og det delikate sortfods-svinekød.
Ukompliceret vin med historier
Pica Pica har et stort vinsortiment fra Spanien, Frankrig og Østrig. Vinen er ingen videnskab, men ofte ukompliceret, sjov og koblet sammen med en oplevelse eller historie. På vinbaren overfalder de dig ikke med vin-slang og kompliceret ønologi. Men du får helt sikkert en sjov historie om mødet med vinbonden eller winemakeren med på vejen, imens du får et godt glas vin indenbords.
Gør dig klar til at sætte dig godt til rette ved de store vintønder og de rustikke plankeborde eller nyd den skønne udeservering ved åen. Her handler det om at tage sig god tid, dele maden og nyde livet i bedste sydlandske stil.
På Pica Pica handler det ikke kun om Spanien – selvom de har en kæmpe kærlighed til Catalonien! Du finder også topvine fra Frankrig, Tyskland, Østrig og mere på deres vinkort.
Prisniveau
Det er spanske tapaspriser, vi har med at gøre. En aftentallerken med charcuterie, ost, tapanader, lidt grønt og surdejsbrød koster 175 kr.. Vin er der meget af. Og et glas koster fra 50 kr. og op. Reglen er, at man smager vinen, inden man bestemmer sig. Falder vinen ikke i gæstens smag, finder tjeneren noget andet.
Stemningen
Vinbodegaen er har en sjov, uformel og afslappet holdning til vin og tapas. Menuen er skrevet med kridt på en tavle på væggen, og stemningen er intim og uformel. Møblementet skaber stemning. Sid ved højborde, vintønder eller i sofaen. Man kommer for at nyde lidt god vin og dertil tapas, som folkene bag selv importerer. Musikken er jazzet og lav, men lækker, og stedet oser af overskud og afslapning.
Pica Pica’s ånd
Med en passion for vin og et engagement, der er smittende, er Pica Pica’s medarbejdere ikke bange for at bringe lidt sjov og skøre påfund ind i vinoplevelsen. Deres viden strækker sig langt ud over druesorter og årgange; de er også fortællere af skæve historier om vinproducenter, der blev venner med druerne eller om eventyrlystne vinsmagere, der prøvede at lave vin under en fuldmåne.
LÆS OGSÅ: